Netflix és az ACE Entertainment ismét összefog egy új projekt kedvéért, egy ifjúsági romantikus filmért, ami a Vajon létezik szerelem első látásra? címet viseli. 

A film Jennifer E. Smith "The Statistical Probability of Love at First Light" című könyve alapján készült. A forgatókönyv Katie Lovejoy nevéhez kötődik, aki dolgozott A fiúknak, akiket valaha szerettem második és harmadik részén is. 

A film rendezője az a Vanessa Caswill, aki eddig főleg rövidfilmeken és TV-mini sorozatokon dolgozott. 

Az új film az Ace Entertainment-től származik, akik több projektet is készítettek a Netflix számára. Például tőlük származik a A fiúknak, akiket valaha szerettem, A floridai férfi és Milyen lesz a búcsú után? című film is. 

A Netflix beszámolója alapján a sorozat az alábbi történetet dolgozza majd fel:

Hadley és Oliver nem ismerik egymás mindaddig, amíg egymásba nem szeretnek a New Yorkból Londonba tartó utazásuk során. De vajon szerencse vagy sors választja-e szét őket, amikor leszállnak? Az esély, hogy újra megtalálják egymást, lehetetlennek tűnik, de a szerelem - és London - lehet, hogy képes rácáfolni az esélyekre.

A film főszerepeiben  Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Dexter Fletcher, Jameela Jamil, Rob Delaney, Alfredo Tavares, Sally Phillips láthatók.

Ha kíváncsi vagy a filmre és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti HBO Max gombra kattintva már nézheted is!

dráma | romantikus

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London... több»