Netflix: Erről az 5 friss premierről nem érdemes lemaradnod a héten (42. hét, 2023)

Az a jó a streaming világában, hogy tényleg minden hétre jut valami újdonság, legyen szó filmekről vagy sorozatokról. Ebben a Netflix is az élen jár, hiszen csak ezen a héten tudunk mutatni nektek öt újdonságot, amelyek ezekben a napokban fognak debütálni a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában.

A sort mindjárt egy izgalmas dokumentumfilm nyitja, amely egy hírhedt maffiavezér elfogásának történetét dolgozza fel. Mivel dokuból sosem elég, még egy belefér ebbe a hétbe, utóbbi kifejezetten a természetfilmeket kedvelőket célozza, egy az élet kialakulását bemutató sorozatról van szó.

Aki a krimiket kedveli, annak is jut egy izgalmas újdonság, amely ráadásul valóságos sztárparádéval kecsegtet: Chris Evans, Emily Blunt és Andy García is a fedélzeten! A hét második felében pedig visszatérhetünk a dokumentumfilmek műfajához, méghozzá a koreai filmgyártással a főszerepben.

Végül, de nem utolsósorban – ha már úgyis a koreai filmgyártás volt a téma – egy új koreai zenés sorozat is debütálni fog a hétvégén.

#5

86 Elfogni Gottit  (2023)

(2)

dokumentum | krimi

Netflix

A „Fear City” készítőinek dokumentumfilm-sorozata a törvény két oldaláról mutatja be az FBI küzdelmét a hírhedt maffiafőnök, John Gotti elfogásáért. több»

Rendező: Sam Hobkinson
John Gotti New York alvilágának teljhatalmú ura volt az 1980-as évektől kezdve. Ellentétben a többi alvilági vezérrel, ő imádott a reflektorfényben fürödni. Az FBI minden lépését figyelte, de így is nehéz volt fogást találniuk rajta. Az új doku-sorozat éppen ennek a történetét meséli el. Premier október 24-én.
#4

dokumentum

Netflix

Steven Spielberg és csapata az élet négymilliárd éves földi útjának hihetetlen történetét mutatja be ebben a sorozatban. több»


Szereplők: Morgan Freeman
Steven Spielberg saját animációs stúdiója dolgozott ezen a nyolcrészes doku-sorozaton, amely az élet kialakulását követi nyomon a Föld 4 milliárd éves történetében. Jelenleg nagyjából 20 millió különböző élőlény és faj él a Földön, de ez valójában csupán kevesebb mint egy százaléka annak, ahány faj valaha élt a bolygónkon. Premier október 25-én.
#3

72 A fájdalom ügynökei  (2023)

(9) (2)

dráma | krimi

Netflix

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a nagybetűs életbe, nem is sejtve, hogy hamarosan egy bűnügyi összeesküvés kellős közepébe kerül. Premier október 27-én.
#2

dokumentum

Netflix

A Yellow Door: '90s Lo-fi Film Club egy dokumentumfilm, amely a „Yellow Door Film Club” tagjainak emlékei alapján felidézi a koreai mozirajongók első generációjának benyomásait... több»

A Yellow Door: '90s Lo-fi Film Club egy dokumentumfilm, amely a „Yellow Door Film Club” tagjainak emlékei alapján felidézi a koreai mozirajongók első generációjának benyomásait Bong Joon Ho rendező első rövidfilmjéről. 1993-ban a fiatal Bong Joon Ho a „Yellow Door Film Club” tagja volt, ahol a rajongók egyetlen szenvedélye a mozi volt, és a globális remekművek videótárát kezelte. Premier október 27-én.
#1

dráma | zenés

Netflix

Egy feltörekvő énekesnő története, aki 15 évre egy lakatlan szigeten ragad, majd teljesíti álmát, hogy dívává váljon. több»

Nem semmi sztorija van az új koreai sorozatnak. A főhős egy fiatal lány, aki egész életében énkesnő szeretett volna lenni. Ezt némileg hátráltatja, hogy egy baleset miatt egy lakatlan szigetre kerül, ahol aztán tizenöt éven át küzd a túlélésért. Miután megmenekül, újra a fejébe veszi, hogy dívává válik. Premier október 28-án.