Netflix: Ezt a 4 új filmet és sorozatot neked is nézned kéne a héten (45. hét, 2023)

A legnagyobb streaming szolgáltató izgalmas hétre készül, főleg azok számára, akik szeretik a dokumentumfilmeket és sorozatokat. A heti újdonságok között ugyanis három ilyet is találunk. Az egyik Hollywood egy ikonikus mozijának történetét meséli el, míg a másik a világ egyik leggazdagabb nőjének és lányának konfliktusát tárja fel. A harmadik pedig hackerek egy csoportjáról szól, akik megpróbálnak bejutni egy hidegháborús német atombunkerbe.

#4

dokumentum | krimi

Netflix

Két világ ütközik össze egy idilli német turistavárosban: egy csapat titokzatos holland és excentrikus vezetőjük, Xennt egy hatalmas NATO-bunkert akar elfoglalni a város alatt.... több»

Rendező: Max Rainer, Kilian Lieb
Két világ ütközik össze egy idilli német turistavárosban: egy csapat titokzatos holland és excentrikus vezetőjük, Xennt egy hatalmas NATO-bunkert akar elfoglalni a város alatt. Xennt virágzó jövőt ígér a falunak, de a lakosok között kétségek támadnak. Miközben a festői Traben-Trarbach utcái alatt egy alvilág működik, a város lakói Xennt valódi szándékait fejtegetik. Premier november 8-án.
#3

dokumentum | krimi

Netflix

Hogyan fajult nemzeti botránnyá a világ leggazdagabb asszonya és lánya közötti konfliktus? Ez a lebilincselő dokumentumfilm elmeséli a teljes történetet. több»

A francia dokumentumfilm a világ egyik leggazdagabb nője és lánya közti konflikust járja körül. Hogyan fajult országos botránnyá a két nő közti konfliktus, milyen hatással volt a családra és milyen következményi voltak? Premier november 8-án.
#2

dokumentum | rövidfilm

Netflix

Guillermo del Toro, Rian Johnson és más filmes hírességek visszaidézik a Los Angeles-i történelmi Egyiptomi Színház emlékét, amely most visszatér egykori dicsőségébe. több»

Guillermo del Toro, Rian Johnson és más filmes hírességek visszaidézik a Los Angeles-i történelmi Egyiptomi Színház emlékét, amely most visszatér egykori dicsőségébe. Premier november 9-én.
#1

67 A gyilkos  (2023)

(20) (3)

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy bérgyilkos súlyos lelki válságba kerül, amikor lelkiismeret furdalása támad, miközben ügyfelei továbbra is igényt tartanak a szolgálataira. több»

Egy névtelen bérgyilkos élete felfordul, amikor már-már unalmasnak vélt munkája során hibát vét. Menekülnie kell és akik eddig a megbízói voltak, hirtelen az ellenségeivé válnak. Hajtóvadászat indul ellenee a fél világon keresztül, de lehet, hogy a végén mégis ő fog vadászni rájuk. Premier november 10-én.