Netflix: Folytatódik a platform legjobb (és legvéresebb) horror sorozata!

A félelem utcája trilógiával kétségtelenül az egyik legizgalmasabb horror franchise-t hívta életre a Netflix, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a streamingszolgáltató tovább bővíti a szériát.

Nem véletlen a siker, hiszen az R. L. Stine regényei alapján készült franchise olyan kultikus darabokat idézett meg, mint a Sikoly, a Péntek 13 és a Libabőr. A Collidernek adott interjúban Scott Stuber, a Netflix vezetője megerősítette, hogy elkészül A félelem utcája negyedik része.

“Jelenleg egy önálló filmen dolgozunk, és próbáljuk kidolgozni a forgatókönyvet. Nagyon tetszik nekem, és a csapatnak is. Ha a forgatókönyv elkészül, nagyszerű kiegészítője lenne a franchise-nak” - mondta Stuber.

A trilógia előző epizódja egy-egy időszakot tártak fel, a cselekmény pedig egy Shadyville nevű amerikai kisvárosban játszódnak. Leigh Janiak rendező pedig azt is megjegyezte, hogy a kilencvenes és nyolcvanas, illetve a tizenhetedik századi hangulat után egy ötvenes évekbeli sztorit is el tudna képzelni.

A jelenlegi tervek szerint a negyedik részt Chloe Okuno rendezi majd, ugyanakkor még az is lehetséges, hogy ez a film egy különálló spin-off lesz.

horror | misztikus

Egy rejtélyes haláleset rázza meg a ohiói Shadyside városka lakóit. Senki sem érzi magá biztonságban, hiszen a gyilkos köztük járhat. A Fear Street R.L. Stine könyvsorozatának... több»