Netflix: Iszonyú hosszú és erőszakos lesz Zack Snyder Rebel Moon-filmjeinek rendezői változata

Hamarosan érkezik a tavaly decemberben megjelent Rebel Moon folytatása, Zack Snyder rendező pedig azt is elárulta, hogy mindkét rész rendezői változata epikus játékidőt kapott.

Snyder az I Minutemen csatornának adott interjúban beszélt arról, hogy a Netflix vezetősége eleinte “őrültségnek” tartotta a 200 oldalas forgatókönyvet, majd hozzátette, hogy a két epizód rendezői vágása együttesen közel 6 órás lesz.

“Ezek valószínűleg ugyanazon a napon fognak megjelenni. Még nincs pontos dátumunk, de szerintem valamikor nyáron kerül erre sor” - mondta a rendező.

“Mindegyik körülbelül egy órával hosszabb, mint az eredetiek, persze lehet szünetet tartani, de ez egy sokkal magával ragadóbb élmény lesz. Várom, hogy az emberek láthassák, viszont ez nagyon korhatáros lesz” - tette hozzá Snyder.

A rendező azt is elmondta, hogy mindez egy átfogó megállapodás része, amint a streamingszolgáltatóval kötöttek, egy rendkívül ambiciózus húzás, amihez foghatót a Netflix még nem csinált.

Snyder a nyár elején adott interjúkban kifejtette, az R-besorolású rendezői verziók mindegyike be volt építve az eredeti költségvetésbe, így végül a streamingszolgáltató a film négy változatát kapja meg kettő áráért.

Ugyanakkor fontos megjegyeznünk, hogy A tűz gyermekét a kritikusak igencsak elmarasztalták, így nem kis feladat hárul mind a folytatásra, mind pedig a rendezői változatokra, hogy javítsanak a franchise renoméján.

Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő április 19-én debütál a Netflixen.

akció | dráma | kaland

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»