A Netflix ügyeletes sikersorozata – az egyik – a Te, amely immár négy évadot tud a háta mögött. Ez a legnagyobb streaming szolgáltatónál kifejezetten soknak mondható, hiszen számos nagy sorozata is csak 5-6 évadot ért meg eddig. A Te ráadásul kifejezetten sikeres és népszerű, így minden rajongó tűkön ülve várja a bejelentést, hogy lesz-e ötödik évad.

Nos, erre a kérdésre egyelőre még nincs egyértelmű válasz. Viszont a sorozat írója, Sera Gamble egy interjúban arról beszélt, hogy neki és társainak már megvan a fejében, hogy merre vinnék tovább a sztorit. Ugyanakkor hozzáteszi, egyelőre csak remélik a legjobbakat, de felkészülnek a legrosszabbra.

A Te főhőse Joe, aki lényegében egy pszichopata sorozatgyilkos, de erről nem csak a környezete, de ő maga sem nagyon tud. Joe ugyanis kifinomult romantikusnak tartja magát, aki valójában megszállottan rajong a kiválasztott nőért és szó szerint eltesz mindenkit láb alól, aki kettőjük közé állhat. A négy évad mindegyike nagyjából arról szólt, hogy Joe új közegbe kerül, ott beleszeret egy nőbe, majd meglepő módon elkezdenek hullani körülöttük az emberek.

A negyedik évad – és itt most spoilerezünk, szóval csak saját felelősségre olvasd tovább! – Londonban játszódik, ahol Joe új életet kezdene. Persze itt is minden ugyanúgy folyik le, idővel elkezdenek megjelenni a hullák. Ám az évad végére kiderül, hogy Rhys, akivel Joe a gyilkosságokat elköveti, valójában már régen halott és sok jelenetben csak Joe fejében létezett. A készítők ezzel is azt szerették volna sugallni, hogy Joe szép lassan kezdi teljesen elveszíteni a kontrollt.

Ami pedig az ötödik évadot illeti, Sera Gamble úgy fogalmazott, ha valaha is elkészülhet, pontosan ott fog folytatódni, ahol a negyedik véget ért. Joe immár gazdag és híres, aki a barátnőjével, Kate-tel tér vissza New Yorkba. Ez egy érdekes felütése lenne az ötödik évadnak, hiszen egykor brooklyni srácként pont az olyanokat ítélte el, amilyenné most ő maga is vált. Azzal, hogy gazdag lett, bármit megtehet, viszont azzal, hogy híressé vált, elveszítette a névtelenségét, ami korábban megmentette.