Új a Netflixen: Még csak most mutatták be az új akció-vígjátékot, máris a folytatásról beszél a rendező. Új franchise születik?

F. Gary Gray rendezésében már nézhető a Légi csibészek című új akciófilm Kevin Hart főszereplésével. Vajon lesz folytatás? 

A filmben Hart Cyrus Whitakert alakítja, aki egy nemzetközi műkincsrabló bandát vezet. A csavar akkor következik be, amikor volt barátnője, egy Interpol-ügynök bevonja őket egy 500 millió dolláros aranyrablásba egy repülőgépen, hogy megakadályozzon egy terrortámadást. A szereposztásban többek között Dan Stevens és Alisha Weir is szerepel.

Gray a Varietynek adott interjút a film kapcsán, melyben felmerült egy esetleges folytatás lehetősége is.

“A premier után pontosan ezt halljuk a nézőktől, hogy "Többet akarunk látni belőlük". Szerintem ez a Netflix választása. Szerintem megvan a lehetőségük egy folytatásra. Lehet, hogy van lehetőségük egy franchise-ra. Azt hiszem, ezt a döntés túlmutat az én személyemen, de a reakciók alapján úgy gondolom, hogy van egy lehetőség, és szerintem a Netflixen, Kevinen és a színészeken múlik a leginkább, hogy ez megtörténik-e vagy sem.”

Ha még nem láttad a filmet, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | krimi | vígjáték

Egy mestertolvajt és volt barátját ismerhetjük meg, akik összefognak, hogy aranyrudakat lopjanak 100 millió dollár értékben, amelyeket egy 777-es utasszállító járaton... több»