A Németországból származó produkciónak még nemzetközi figyelmet is sikerült magára vonnia!

Ugyanis a horror pápája, Stephen King is az X-en tweetben ajánlotta követőinek az első évadot, "friss levegőnek" nevezve azt a sorozatterületen.

És, hogy miről van szó? A Netflix Kleo című sorozatáról, amiben a Fák jú, Tanár úr! sztárja, Jella Haase egy volt NDK-s kémként indult bosszúhadjáratra. 

Szeptember vége óta egyértelmű, hogy lesz második évad a humoros Stasi-sorozatból - most pedig megjelent az első teaser, amelyben Jella Haase mint Kleo és Dimitrij Schaad mint Sven fehérneműben kergetik egymást az erdőben, mielőtt áttörik a negyedik falat, és elárulják a közönségnek, hogy a Kleo második évadának forgatása már majdnem befejeződött!

Aki még nem ismerné, annak egy kis összefoglaló

Egy titkos Stasi-kommandó megbízásából az NDK kémje, Kleo likvidál egy üzletembert a nyugat-berlini Nagy Éden klubban. Másnap azonban, hazatérve, nem vár rá jutalom - ehelyett az ügynököt átlátszó indokokkal börtönbe viszik. Itt nemcsak brutális kínzásokat kell elviselnie, de olyan súlyosan megsérül, hogy elveszíti születendő gyermekét.

A fal leomlása után Kleo kiszabadul, és bosszút akar állni. Felkeresi azokat, akiknek börtönbüntetését köszönheti. Hamarosan rájön, hogy az ellene folyó intrika sokkal szövevényesebb, mint azt gondolta volna. Kleo a hazugságok, a hatalom és a politikai játszmák átláthatatlan hálójába kerül.

A második évadról

A második évadban folytatódik Kleo bosszúhadjárata. Kiderül, hogy ehhez hogyan vezet majd az erdei üldözéses jelenet, amelyben Kleo elővett fegyverrel üldözi a hiányos öltözetű rendőrt, Svent, akivel az egyik epizódban még egy vad éjszakát is eltöltött.

A thrillersorozat második évadának pontos kezdési időpontja még nincs. A bejelentő teaserben Dimitrij Schaad arról beszél, hogy hamarosan a Netflixen láthatjuk majd. Azonban 2024 előtt senki ne számítson még erre.

De addig is, ha még nem láttátok az első évadot, a mafab adatlapon a Netflix ikonra kattintva máris elindíthatjátok.

81 Kleo  (2022)

akció | dráma | krimi

A berlini fal leomlása után az egykori kémgyilkos kiszabadul, és bosszúhadjáratba kezd. több»