Netflix: Néhány nap alatt már 90 országban került a top10-be a sikersorozat

Ki kételkedhetne a Vaják sikerességében, ami visszatért a 3. évaddal, méghozzá egy olyan, kettéosztott évaddal, ami egyben Henry Cavill utolsó szereplése is Geraltként?

A Vaják harmadik évadát két részre osztották, az első június 29-én, csütörtökön érkezett a Netflixre, a második pedig július végén várható. A kettéosztott évadok újdonságnak számítanak, de úgy néz ki, hogy még ez a változtatás sem akadályozta meg a hamar kultikussá vált sorozatot abban, hogy a Netflix híres TOP10-es listájának élére kerüljön saját kategóriájában.

A Netflix 10 legnézettebb tévésorozatának frissített TOP10-es listáján a Vaják nem meglepő módon a platform élére került, ami a sorozat indulása óta tartó népszerűségét tekintve aligha meglepő. A rajongók egyértelműen nagyon várták Geralt történetének következő fejezetét, és özönlöttek a Netflixre, hogy megnézzék az új epizódokat. Július 27-én pedig érkezik a második részlet!

Lauren Schmidt Hissrich sorozata mindössze négy nap alatt 15,2 millió megtekintéssel az első helyen végzett az angol nyelvű sorozatok között. A vizsgált hét június 26-tól július 2-ig tartott.

A rajongók az első évadot is újranézték, 2,2 millió megtekintéssel ezen a héten. A Fekete tükör, amely a múlt héten a nézettségi lista élén állt, 5,4 millió megtekintéssel a második helyre csúszott vissza, a Sorozatgyilkosok nyomában című dokumentumfilm-sorozat 3. évada 4,1 millió megtekintéssel a harmadik helyen követi, a Ragyogj, ha mersz pedig 3,5 millió megtekintéssel a negyedik helyen áll. Ezek természetesen csupán a nemzetközi adatok.