Netflix: Sorozatként folytatódik a 2010-es évek egyik legnagyobb kultfilmje, itt az előzetes!A kép forrása: Alexander Shatov on Unsplash

Visszatérnek az eredeti szereplők a kultfilm folytatásában! 

A Scott Pilgrim rákapcsol egy nyolc epizódból álló anime sorozat a Netflixen, amely folytatja Scott Pilgrim a világ ellen történetét. 

Michael Cera visszatér a basszusgitáros főhős, Scott Pilgrim hangjaként. Az animációt a Science Saru stúdió készíti, és folytatja a népszerű történetet Scott Pilgrim zenei és romantikus kihívásairól. 

Az új adaptáció Edgar Wright 2010-es filmjét folytatja, amelyet Bryan Lee O'Malley képregénysorozata ihletett. A 2010-es film legtöbb színésze, köztükMary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Chris Evans és Anna Kendrick kölcsönzi hangját az animációs karaktereknek. 

Wright örömét fejezte ki az eredeti szereplőgárda újraegyesítése miatt, megemlítve a színészek között kialakult tartós köteléket. 

O'Malley, aki BenDavid Grabinski-vel közösen írja a sorozatot, dicséri az anime humorát, érzelmeit, látványvilágát és az izgalmas akciójeleneteit. 

A sorozat rendezője Abel Gongora, az előzetest idelent nézhetitek meg. November 17-től kizárólag a Netflixen.

akció | animáció | kaland

A nagysikerű kultfilm, a Scott Pilgrim a világ ellen folytatása anime sorozat formájában az eredeti sztárok, köztük Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans és Anna... több»