A Virgin River rajongóinak van minek örülni, hiszen bejelentették, hogy egy spinoff-sorozat készül, illetve az is kiderült, hogy végre megkezdődtek a 6. évad munkálatai, így az új szezon 2025-re várható.

A spin-off Mel szüleinek, Sarah-nak és Everettnek a háttértörténetébe merül majd el, feltárva korai románcukat az észak-kaliforniai városban.

Ezt a történetet a 6. évadban flashbackeken keresztül fogják felidézni, a karakterek fiatalabb verzióinak új szereposztása pedig már folyamatban van.

Patrick Sean Smith showrunner készíti a spin-offot, amelynek célja, hogy A Bridgerton családhoz és annak előzménysorozatához, a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történethez hasonlóan, bővítse a Virgin River univerzumát.

A legutóbbi, 5. évad tavaly debütált a Netflixen, az eddigi szezonok sikerei alapján pedig úgy tűnik, messze még a finálé. Ha lemaradtál volna róla, a mafabos adatlapról elindíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | romantikus

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»