Axel Foley 30 év után végre visszatér!

Eddie Murphy visszatér Axel Foley szerepében a filmben, miután a legutóbbi Beverly hills-i sztori 30 évvel ezelőtt játszódott. Beverly Hills-i zsaru III. 1994-ben került a mozikba és jövőre lesz épp 30 éves.

A negyedik rész nagyon lassan született meg. Az 1990-es évek közepén jelentették be először, majd sokszor visszatért az ötlet, de végül 2019-ben a Paramount feladta. Ekkor a stúdió eladta a jogokat a Netflixnek.

De a projektnek még ott a streaming óriásnál is voltak hullámvölgyei. Például elvesztette Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőket, akiket a versenytársak ajánlatai csábítottak... köztük az HBO Max Batgirl című filmje (a filmet, amelynek nagy része már készen volt, az HBO törölte).

Az első hivatalos fotón azt látjuk, hogy Axel Foley ugyan megöregedhetett, de még mindig nem vesztette el érzékét ahhoz, hogy bajba keveredjen.

A Beverly Hills Cop: Axel Foley cselekményéről még keveset tudni. Azt azonban tudjuk, hogy Axel új partnert kapott. akit Joseph Gordon-Levitt alakít! Jerry Bruckheimer producer szerint pedig a páros remekel a képernyőn.

Az új filmben a hős felnőtt lányával is találkozhatunk majd, az új arcok mellett régi barátok is helyet kapnak: Judge Reinhold, John Ashton és Bronson Pinchot.