Hét éve már, hogy Carrie Fisher itt hagyott minket. A színésznő természetesen a legtöbbek számára a Star Wars filmekből ismert, pedig számtalan más filmben és sorozatban megcsillogtatta tehetségét. Később pedig már íróként is megállta a helyét, elsősorban egyedi humorával hódított.

De visszatérve a Csillagok háborújához, ezzel kapcsolatban is volt egy vicces története, amit el is mesélünk, galériánkban pedig mutatunk egy csokor ritkán látott kulisszák mögötti fotót az ikonikus színésznőről.

Ennek lényege pedig a fehérnemű. Történt ugyanis, hogy amikor az ifjú Carrie Fisher épp csak az első napjait töltötte a Star Wars IV. - Egy új remény forgatásán, odasétált hozzá George Lucas. Vetett egy futó pillantást a színésznő hófehér ruhájára, amiben mi is láthattuk a filmben, majd azt mondta: „Ez alatt nem viselhetsz melltartót.”

Carrie Fisher nem volt az az okvetetlenkedő típus, de azért csak visszakérdezett, hogy mégis miért nem. A válasz egyszerű volt: azért, mert a világűrben nincs szükség fehérneműre. A színésznő természetesen tovább gondolta a dolgot és magyarázatot is talált.

Eszerint, ha kilépsz a világűrbe, ott a súlytalanság állapotába kerülsz. És mint ilyen, idővel a tested is egy picit nőni kezd, viszont a melltartód nem. Ezért ha viselsz ilyet a világűrben, akkor az idővel egyszerűen megfojt.

Így történt, hogy Carrie Fisher végül nem viselt fehérneműt abban a bizonyos messzi-messzi galaxisban…

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Egy messzi-messzi galaxisban egy hercegnő (Carrie Fisher), aki titokban a lázadók egyik fontos alakja, a gonosz és sötét úr, Darth Vader fogságába esik, ám előtte még sikeresen... több»