Nincs finomkodás a Hobbs és Shaw végleges előzetesében

Már csak hetek kérdése, és a mozikban a Halálos iramban franchise első spin-offja, a  Hobbs és Shaw, melyhez befutott a végleges filmelőzetes.

Eszelős akciójelenetekkel zsúfolta meg a Universal a  Hobbs és Shaw  legújabb trailerét, mely alapján, és ez nem kis szó, valóban a széria legpörgősebb filmjére számíthatunk. Dwayne Johnson és Jason Statham  párosa a Halálos iramban 7-ben is remekül működött, de kíváncsiak leszünk, hogy kettejük 'kémiája' el tudja-e vinni a hátán az egész filmet. Ha hihetünk az eddig látottaknak, ezzel nem lesz gond, ha pedig egy épkézláb sztorit is kapunk, valószínűleg nem sok okuk lesz a panaszra az akciófilmek kedvelőinek. Ha rendező személyét nézzük, van is okunk a bizakodásra, ugyanis a direktori széket a Deadpoolal már bizonyító  David Leitch   foglalhatta el. 

Ami a történetet illeti, a kibergenetikának köszönhetően rendkívüli képességekkel felruházott terrorista megkaparint egy biofegyvert, melynek köszönhetően még nagyobb hatalomra tehet szert. Hogy ezt megakadályozzák, a két riválisnak, Hobbsnak és Shaw-nak össze kell fognia, de a segítségükre lesz utóbbi húga is, az egykori MI6 ügynök, aki számára az ügynek ráadásul személyes vonatkozása is van.

Az említettek mellett a film további szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Helen MirrenIdris ElbaEiza GonzálezCliff Curtis  és Vanessa Kirby.

Halálos iramban: Hobbs és Shaw augusztus 1-től látható a hazai mozikban. A film legújabb előzetesét idelent nézhetitek meg.