Nincs túl jó hírünk a Pókember 3: Nincs hazaút kapcsán

Amióta kiderült, hogy a Marvel Studios komolyan foglalkozik a multiverzum témájával és ezt a Pókember: Nincs hazaútban is elsütik majd, mindenki azt találgatja, hogy ez mivel jár majd. A legtöbb pletyka arról szól, hogy a két korábbi Pókember-adaptáció hősei egyesítik erőiket az aktuális hősével, ami előzetesen hatalmas durranásnak ígérkezik.

Illetve csak ígérkezne. A találgatások szerint az új moziban több korábbi szereplő is tiszteletét teszi. Ami biztos, hogy Jamie Foxx és Alfred Molina is szerepelni fog a filmben, bár a szerepüket egyelőre nem tisztázták. Mindenesetre elég fura lenne őket nem Electro vagy Doctor Octopus szerepében látni.

De ami a legjobban foglalkoztatja a rajongókat, hogy a három Pókember valóban egy moziban fog-e szerepelni. Vagyis Tom Holland mellett visszatér-e a szuperhős bizniszbe Tobey Maguire és Andrew Garfield. Nos, a legújabb hírek nem túl bíztatók.

Andrew Garfield nemrégiben egy podcast vezetőjével beszélgetett és természetesen nem kerülhette el a kérdést Pókemberről. A színész első hallásra elég egyértelmű választ adott, mikor azt mondta: „Más nevében nem beszélhetek. Valamire készülnek, az biztos, de engem nem hívtak.”

Ebből nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy akkor ennyi volt, a három Pókember mégsem fog összeállni egy nagy mozira, mivel Andrew Garfield nem lesz benne a filmben. Igen ám, csakhogy amikor ez utóbbira a beszélgetés vezetője konkrétan rákérdezett, a színész már kitérő választ adott.

A még mindig bizakodó rajongók szerint továbbra sincs ok az aggodalomra, mivel Andrew Garfield semmilyen körülmények között nem mondhatja ki, hogy benne lesz-e a filmben vagy sem. Mert ha benne lesz, akkor nyilván köti a titoktartási szerződés, így nem fog egyenese választ adni. Ha viszont nincs benne, azért nem fogja előre letörni a rajongók lelkesedését, mert ezzel eléggé magára haragítaná a kollégáit, akiknek ez az egész hype igencsak jól jön a film körül.

Szóval továbbra sem tudni biztosan, hogy miről is fog szólni a Pókember: Nincs hazaút, és arról sem, hogy kik fognak benne szerepelni. De a tervek szerint idén karácsonykor már mindent tudni fogunk.