Nyerd meg az életed másodszor, rajongói nyomásra

FRISSÍTVE: Bár eddig is nyílt titoknak számított, a Netflix egészen mostanáig várt a Nyerd meg az életed 2. szezonjának hivatalos bejelentésével. A széria alkotója, Hwang Dong-hyuk rövid levelet írt a rajongóknak, hogy bejelentse a szezont: "12 évbe telt, mire megszületett a Squid Game első évada. De 12 napba telt, mire a Squid Game minden idők legnézettebb Netflix-sorozata lett" - írta.

A Netflix valaha készített legsikeresebb sorozata nem kerülheti el a sorsát: jön a Nyerd meg az életed második szezonja, árulta el Hvang Donghjok az  Associated Pressnek.

A széria alkotója nem bonyolította túl a magyarázatot, de igaza van, nincs is mit túlmagyarázni azon, hogy egy koreai sorozat lett a Netflix legsikeresebb szériája. A legsikeresebbet pedig úgy értsétek, hogy A Bridgerton családtól a Stranger Thingsig mindenkit lekörözött nézettségben. 

Naná, hogy hatalmas volt a nyomás a rajongók, és valószínűleg a Netflix részéről is, Donghjok pedig fejben már javában a második szezonon dolgozik, azt viszont, hogy mikor debütálhat az új szezon, egyelőre homály fedi.

111 millió néző nem tévedhet? Talán igen, talán nem, de miután a Netflix előrukkolt a számokkal, már mindenki sejthette azt, ami most vált hivatalossá. 

Ha lemaradtál volna a sorozatról, a mafabos adatlapról a ‘Lejátszás a Netflixen’ mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.