Nyerj páros belépőjegyet a Harcosok klubja premier előtti vetítésére!

Újra a mozikban David Fincher kultfilmje, a Harcosok klubja, melyre most három szerencsés páros belépőjegyet nyerhet.

A Pannonia Entertainment jóvoltából újra a mozikba kerül a Brad Pitt és Edward Norton főszereplésével készült Harcosok klubja.  David Fincher kultikus alkotása digitálisan felújított változatban feliratos és szinkronizált verzióban is bemutatásra kerül. A forgalmazó jóvoltából most 3 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, melyre 2015. június 9-én 20:30-kor kerül sor Budapesten a Corvin Mozi Karády termében.

Ha Ti is premier előtt szeretnétek látni a filmet, nincs más dolgotok, mint nyomni egy like-ot a Facebookon a nyereményjátékunkat beharangozó bejegyzésre, és az [email protected] címre megírni, hogy David Fincher melyik filmje került legutóbb a hazai mozikba.

Ha nem vagytok biztosak a válaszban, böngésszétek a rendező adatlapját! A helyes megfejtéseket vasárnap (június 7.) este 18:00 óráig várjuk. Kérjük, hogy a teljes neveteket tüntessétek fel a levélben, továbbá tartsátok szem előtt, hogy a páros belépőjegy csak a fentiekben feltüntetett időpontban használható fel.