Nyerj páros belépőt a Vissza a jövőbe bemutatójára!

Harminc év után újra a mozikban a 80-as évek kultikus filmje, melynek díszbemutatójára most két szerencsés páros belépőjegyet nyerhet.

A trilógia első részének évfordulója és a második rész időutazásához köthető Back to the Future Day alkalmából, október 15-től limitált vetítéssorozat keretében országszerte újra mozivásznon látható az idén 30 éves Vissza a jövőbe.  Robert Zemeckis Oscar-díjas kultfilmjének digitálisan felújított változatát Budapesten a Corvin Moziban és országszerte számos további filmszínházban láthatják a nézők, az eredeti, 1987-es magyar szinkronnal.

A Pannonia Entertainment jóvoltából most két páros belépőt sorsolunk ki a film október 17-i 18:15-ös  vetítésére, melyre a Budapesti Corvin Moziban kerül majd sor.

Ha Te is szeretnél ott lenni a vetítésen, nincs más dolgod, mint megválaszolni az alábbi kérdést.

Melyik Robert Zemeckis legújabb filmje, melyet jelenleg is játszanak a hazai mozik:

A: Legenda

B: Kötéltánc

C: Bíborhegy

A megfejtések az [email protected] címre várjuk. Kérjük, a levél tárgyába írjátok be, hogy: Vissza a jövőbe. A megfejtések beküldési határideje október 15. 20:00 óra. A szerencsés nyerteseket emailben, vagy SMS-ben értesítjük, amennyiben a levélben mellékelik a telefonszámukat. Fontos, a nyertesek a helyszínen a személyi igazolványuk felmutatásával tudják igazolni, hogy valóban őket illeti a páros mozijegy.

Ha még többet szeretnél tudni, ide kattintva látogass el a film Mafab-os adatlapjára, és böngéssz az érdekességek, vélemények, képek és előzetesek között. Sok sikert kívánunk!