2019.08.28   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Pannonia Entertainment és a Mafab.hu jóvoltából most 5 páros mozijegy keresi a gazdáját az Apokalipszis most, Francis Ford Coppola két Oscar-díjas háborús eposzának premier előtti vetítésére!

NYERJ páros jegyet az Apokalipszis most digitálisan felújított változatának premier előtti vetítésére!

Az idén negyven éves Apokalipszis most "Final Cut" változat korábban soha nem látott minőségben érkezik a mozikba. A digitálisan felújított film 4K HDR képkockái lehengerlő látványt ígérnek a Coppola saját kezűleg újravágott háborús eposzának, mely szeptember 5-től látható Magyarországon. A filmet idén a New York-i Tribeca Filmfesztiválon mutatták be, ahol a rendező azt nyilatkozta, ez a változat áll a legközelebb a szívéhez.

A film cselekménye a vietnami háború idején játszódik, amikor Willard kapitányt (Martin Sheen) azzal bízza meg a CIA, hogy iktassa ki az őrült ezredest, Kurtzot (Marlon Brando). A feladat azonban sokkal nagyon kihívást jelent, mint azt elsőre gondolná: át kell vágnia az ellenséges területen, ahol az ezredest istenként tisztelő bennszülöttek halálos fenyegetés jelentenek a számára.

Ha Te is szeretnéd premier előtt látni a két Oscar-, és három Golden Globe-díjas klasszikust, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre.

Ki alakítja az Apokalipszis most főszerepét?

A: Marlon Brando

B: Joe Pesci

C: Robert De Niro

A megfejtéseket a jatek@mafab.hu email címre várjuk 2019. augusztus 29. 00:00 óráig. Kérjük a levél tárgyába írjátok bele: Apokalipszis most. A film premier előtti vetítésére szeptember 5-én, 18:30-kor kerül sor a budapesti Pólus Mozikban. Figyelem, a film 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sok szerencsét kívánunk!

89 Apokalipszis most  (1979)

dráma | háborús

A Vietnam újraegyesítéséért folyó háború során a saigoni CIA utasítja Willard kapitányt (Martin Sheen), hogy iktassa ki a megtébolyodott Kurtz ezredest (Marlon Brando), akire a... több»