A Pannonia Entertainment és a Mafab.hu jóvoltából most 5 páros mozijegy keresi a gazdáját az Apokalipszis most, Francis Ford Coppola két Oscar-díjas háborús eposzának premier előtti vetítésére!

Az idén negyven éves Apokalipszis most "Final Cut" változat korábban soha nem látott minőségben érkezik a mozikba. A digitálisan felújított film 4K HDR képkockái lehengerlő látványt ígérnek a Coppola saját kezűleg újravágott háborús eposzának, mely szeptember 5-től látható Magyarországon. A filmet idén a New York-i Tribeca Filmfesztiválon mutatták be, ahol a rendező azt nyilatkozta, ez a változat áll a legközelebb a szívéhez.

A film cselekménye a vietnami háború idején játszódik, amikor Willard kapitányt (Martin Sheen) azzal bízza meg a CIA, hogy iktassa ki az őrült ezredest, Kurtzot (Marlon Brando). A feladat azonban sokkal nagyon kihívást jelent, mint azt elsőre gondolná: át kell vágnia az ellenséges területen, ahol az ezredest istenként tisztelő bennszülöttek halálos fenyegetés jelentenek a számára.

Ha Te is szeretnéd premier előtt látni a két Oscar-, és három Golden Globe-díjas klasszikust, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre.

Ki alakítja az Apokalipszis most főszerepét?

A: Marlon Brando

B: Joe Pesci

C: Robert De Niro

A megfejtéseket a [email protected] email címre várjuk 2019. augusztus 29. 00:00 óráig. Kérjük a levél tárgyába írjátok bele: Apokalipszis most. A film premier előtti vetítésére szeptember 5-én, 18:30-kor kerül sor a budapesti Pólus Mozikban. Figyelem, a film 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sok szerencsét kívánunk!