2021.09.01   olvasottság: <1000x   szerző: hp   hozzászólások: 0

Te is az elsők között szeretnéd látni a Marvel új szuperhősfilmjét, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját? Akkor csatlakozz a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu közös játékához, hogy a Tiéd lehessen egy páros belépő a film vetítésére!

NYERJ páros mozijegyet a Marvel új szuperhősfilmjére, Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájára!

Csütörtöktől a mozikban a Marvel következő nagy dobása, az MCU első ‘harcművészeti’ filmje, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája. Az eddigi előzetesek (és vélemények) alapján egy igazán pörgős és látványos akciófilmre számíthatunk, és a történet is ígér néhány izgalmas fordulatot. 

Hogyan csatlakozhatsz a játékhoz?

Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgod, mint csütörtökig megírni a jákétot meghirdető Facebook posztba (ide kattintva), hogy kivel néznéd meg a filmet, és automatikusan bekerülsz a játékba. Határidő: 2021. szeptember. 2., 10:00 óra. A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

A játékban bárki részt vehet, a nyeremény pedig beváltható országszerte a Kultik Mozihálózat bármelyik pontján (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik Szenes, Kultik Vásárhely, Kultik Köki). A teljes listát itt találod: KULTIK.hu.

Sok szerencsét kívánunk!

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Shang-Chit gyerekkora óta arra nevelték, hogy tökéletes harcos váljon belőle. Miután azonban azzal kénytelen szembesülni, hogy apja a rettegett Tíz Gyűrű bűnszervezet feje, a... több»