Ököllel ütötte arcon Amber Heard Johnny Deppet, mondta vallomásában a színész biztonsági őre

Tanúvallomást tett Johnny Depp biztonsági őre, Travis McGivern, aki megdöbbentő részletekkel állt elő a színész és felesége, Amber Heard egyik veszekedésével kapcsolatban.

McGivern elmondása szerint egyszerű veszekedésnek indult az eset a házaspár között, amely a továbbiakban heves szóváltásba, majd pedig fizikiai tettlegességbe torkollott. A vallomás szerint Heard az incidens során egy Red Bull-dobozzal dobta meg Deppet, ami arra késztette McGivernt, hogy Depp védelmére keljen, miközben mindketten továbbra is sértegették egymást.

“Mr. Depp ekkor már csak annyit adott, amennyit kapott” - mondta McGivern, majd hozzátette, hogy Heard egy táskát is hozzávágott Depphez, illetve megpróbálta leköpni férjét. Heard egy időre elhagyta a lakást, majd később húgával, Whitney-vel tért vissza. A színész mindeközben feldúlta felesége ruhásszekrényét.

A két nő visszaérkezéskor a biztonsági őr úgy érezte, hogy el kell vinnie Deppet a helyszínről. “A szemem sarkából láttam, hogy egy ököl és egy kar átlendül a jobb vállam felett, majd hallottam és láttam, ahogy egy zárt ököl Mr. Depp arcát éri. Ez Ms. Heard ökle volt” - mondta McGivern.

A biztonsági őr elmondása szerint jól látható volt a későbbiekben, hogy Depp arca bepirosodott és feldagadt az ütéstől.