Chris Hemsworth szerint a Marvel-rajongók megérdemelnek egy új Thor filmet a Szerelem és mennydörgés okozta csalódás után.

A színész még korábban a GQ magazinnak adott interjúban beszélt minderről, most pedig a Vanity Fair legújabb számában is kitartott amellett, hogy szerinte a negyedik Thor film “túl buta” lett.

“Elkapott az improvizáció és a bolondozás, és önmagam paródiájává váltam. Nem sikerült túl jól ez a landolás” - jegyezte meg a színész. Hemsworth saját bevallása szerint mindig is büszke volt a szerepre, az elmúlt években ugyanakkor egyre nagyobb frusztrációt okozott a számára Thor megformálása.

“Néha úgy éreztem magam, mint a csapat biztonsági őre. Elolvastam mindenki más szövegét, és azt gondoltam: 'Ó, nekik sokkal menőbb dolgaik vannak. Ők jobban szórakoznak. Mit csinál az én karakterem?' Mindig arról szólt, hogy 'Rajtad van a paróka. Neked vannak izmaid. Megvan a jelmezed. Rajtad van a világítás?' Igen, része vagyok ennek a nagy dolognak, de valószínűleg eléggé pótolható vagyok” - mondta Hemsworth.

A színész egyébként legközelebb az idén májusban a hazai mozikban is bemutatásra kerülő Furiosa: Történet a Mad Maxből című filmben lesz látható. A film kapcsán Hemsworth elmondta, hogy ez a legkedvesebb szerepe a 2013-as Hajsza a győzelemért óta.

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amikor a világ véget ér, a fiatal Furiosát (Anya Taylor-Joy) elrabolják szülőhelyéről, és egy nagy motoros horda kezébe kerül, amelyet a hadúr Dementus vezet. A pusztaságon... több»