Az utóbbi időben meglehetősen csendes volt az Amazon saját gyártású Gyűrűk ura-sorozatának háza tája. 

Mielőtt azonban bárki arra gondolna, hogy a projekt besült volna, szeretnénk megnyugtatni, hogy a stúdiónál gőzerővel dolgoznak a sorozaton, ennek kapcsán pedig az eredeti filmtrilógia és a Hobbit sztárja, Orlando Bloom adott interjút a Collider magazinnak.

Arra ugyan halvány esély van, hogy a 43 éves színész visszatérne a franchise sorozatváltozatában, Bloom saját bevallása szerint túlságosan “öreg” ahhoz, hogy újra elvállalja Legolas szerepét, mindenesetre továbbra is rajong a Gyűrűk Uráért.

“A projekt egyik producerével korábban már volt szerencsém együtt dolgozni. Nemrégiben feltettem neki néhány kérdést a sorozattal kapcsolatban, én pedig teljesen megdöbbentem. Nem is szerettem volna ezután többet tudni az egészről, mert pusztán ez alapján biztos voltam benne, hogy érdekes és izgalmas lesz. Ez nem egy remake és nem is veszi alapul A gyűrű szövetségét” - mondta Bloom.

Peter Jackson trilógiája egészen magasra helyezte a lécet közel 20 évvel a bemutatása után is, amelyet persze nem feltétlenül kell megugrania a sorozatnak, mindenesetre már most hatalmas elvárás előzi meg a szériát. A premierről egyelőre ugyan nincsenek bővebb információk, a jövőben azonban várhatóan gyakrabban is hallhatunk majd a munkálatokról.