Oscar-botrány: Zoë Kravitz nem kímélte Will Smith-t

Noha Will Smith még hétfőn elnézést kért, amiért az idei Oscar-gálán megütötte Chris Rockot, amiért az a felesége, Jada Pinkett Smith egy autoimmun betegség okozta kopaszodásán poénkodott.

A napokban több hollywoodi sztár is megszólalt, többek között Whoopi Goldberg is elítélte mindazt, ami színpadon történt, legújabban pedig Zoë Kravitz adott hangot egyet nem értésének.

“És itt egy kép a ruhámról, amit azon a gálaesten viseltem, amelyen embereket lehet bántalmazni a színpadon” - írja Kravitz az Instagramon megosztott fotója mellett. A Batman színésznője egy másik posztban is felidézte az esetet egy további kiegészítéssel: "Itt egy fotó a ruhámról a partyról a gála után, ahol káromkodásokat kiabálunk és embereket bántalmazunk a színpadon."

“Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőled, Chris. Túllőttem a célon, és tévedtem. Zavarban vagyok, és a tetteim nem azt az embert mutatták, aki lenni szeretnék” - nyilatkozta még hétfőn Will Smith. A történtekkel kapcsolatban egyébként az Akadémia is reagált, a közleményben az állt, hogy elítélik az erőszak minden formáját, és várhatóan fegyelmi eljárás indul majd a színésszel szemben, mely az Oscarról való kizárásával is járhat.

Amint az fentebb is említettük, a sztárvilág számos képviselője formált véleményt Will Smith az Oscar-gálán kiosztott pofonjáról, köztük Jim Carrey is, aki meglehetősen sarkos véleményt formált az esetről és Hollywood egészéről, és persze a mémgyár is beindult, ezekből ebben a cikkünkben találsz galériás válogatást.

UPDATE: Időközben Chris Rock is megszólalt az eset kapcsán, és az is kiderült, hogy a pofon után az Akadémia megkérte Will Smith-t arra, hogy távozzon a gáláról.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) által megosztott bejegyzés

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) által megosztott bejegyzés