Oscar-díjas színésznők, de csak most tudták meg, hogy rokonok

A PBS egyik népszerű műsora, Finding Your Roots eddig is okozott már meglepetéseket mind a nézőknek, mind a résztvevőknek – a tévéműsor során ugyanis az egyének genetikai térképe alapján mondják meg, honnan származnak és kik a rokonai.

Ez természetesen még egy fokkal érdekesebb, amikor ismert emberekkel vagy sztárokkal csinálják ugyanezt.

Nemrég az 54 éves Marisa Tomeinek volt alkalma megtudni, kinek is a rokona. A Vinny, az 1ügyű tűzrőlpattant színésznője főleg olasz felmenőkkel büszkélkedhet – épp ezért lepődött meg nagyon, amikor kiderült, hogy genetikailag Julianne Moore unokatestvére. A csavar a dologban, hogy Moore elvileg nem rendelkezik olasz felmenőkkel.

A két színésznő amúgy nagyon jóban vagy egymással, ezért kifejezetten örültek a hírnek – azaz annak, hogy a DNS-ükben van egy közös szakasz -, mert így ismét elmondhatták ország-világ előtt, hogy mennyire szeretik egymást.

A két színésznő még a Boston Universityről ismeri egymást – legutóbb pedig az Őrült, dilis, szerelem.ben játszottak utoljára együtt.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What an incredible gift to find out about my family’s roots with @HenryLouisGates! Eternally grateful for this generation and generations to come.... and the big surprise — discovering my friend is my REAL cousin! Hey cuz @juliannemoore!!!! Love

Marisa Tomei (@marisatomei) által megosztott bejegyzés,

Jan 30., 2019, időpont: 9:52 (PST időzóna szerint)

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I KNEW WE WERE ALIKE! @marisatomei is my COUSIN!! OMG I’m so excited, thank you @henrylouisgates for letting us know we have identical segments of DNA - #FindingYourRoots #twinning

Julianne Moore (@juliannemoore) által megosztott bejegyzés,

Jan 30., 2019, időpont: 8:44 (PST időzóna szerint)