Összecserélték a Fekete Özvegyet és Wonder Womant

Az internet néha csodálatos hely, és ezt valamivel minden nap bizonyítja. Nemrég a BossLogic nevű Twitter-felhasználó szerzett nekünk kellemes perceket, amikor megosztotta legújabb munkáit.

A digitális művész előszeretettel nyúl popkulturális témákhoz, azon is belül a szuperhősök és képregény-karakterek tematikájához. Most egész egyszerűen fogta magát, és megalkotta a Gal Gadot alakította Fekete Özvegyet, és a Scarlett Johansson-féle Wonder Womant – akik egyrészt meglepően hasonlítanak egymásra, másrészt meglepően jól áll a két színésznőnek a felcserélt szerep.

Természetesen van, akiknek nagyon tetszenek a művész fantáziáját és precizitását dicsérő képek, ám mások nyilván fanyalognak rajtuk – BossLogicnak pedig folyamatosan emlékeztetnie kell a nagyérdeműt arra, hogy ő csak játszik és szórakozik, szó sincs is semmi komolyan vehető dologról, és sem a Marvel, sem a DC-rajongóknek nincs oka felhúzniuk magukat.

Gadot jelenleg nagy elfoglalt az új premierdátumot kapott Wonder Woman 1984 befejezésével, Johansson pedig továbbra is a Fekete Özvegy szerepében tűnik majd fel a Bosszúállók: Végjáték-ben – vagyis a következő hónapokban jó sok promóciós turnén kell majd részt vennie -, és ha minden igaz, hamarosan a külön Fekete Özvegy-filmet is forgatni kezdik.

De a művész nem csak ezt a két szerepet cserélte fel, hanem eljátszott azzal a gondolattal is, hogyan festene Chris Hemsworth Aquamanként, Jason Momoa pedig Thorként – és az eredmény szintén ugyanannyira meglepően hasonló, mint a két amazon tekintetében. Mintha a két színészt minden további nélkül ki lehetne cserélni a következő filmekben, és ez nem rontana sem a hangulaton, sem az összképen. De erre természetesen semmilyen terv vagy esély sincs, hiszen a művész csak szabadjára engedte a fantáziáját és a tehetségét.

Itt tudod megnézni a részletesen kidolgozott, kifejezetten szép alkotásokat: