Összeeresztik a Marvel és a DC sztárjait egy akciófilmre, keményebbek lesznek mint Johnson és Statham?

A Stallone - Schwarzenegger és Statham - Johnson felállás után ismét két akciósztár “egyesíti erejét”, hogy egy pörgős akciófilmmel lepjék meg a rajongókat.

A Deadline magazin értesülése szerint a Kék Bogár rendezője, Angel Manuel Soto már az új projektjére készül, amelyben Jason Momoa és Dave Bautista párosa gondoskodnak majd a hangulatról. A magazin további értesülése szerint a tárgyalásokat már a jelenleg is zajló sztrájk előtt sikerült lezárni. 

Momoa újabban a Halálos iramban 10-ben nyújtott alakításával bizonyította a közönségnek és a kritikusoknak, hogy komplexebb karaktereket is képes megeleveníteni, míg Bautista az elmúlt Hollywood egyik legkeresettebb színészévé vált, a Kopogás a kunyhóban nyújtott teljesítményét pedig akár még kiemelkedőnek is mondhatnánk.

Bővebb hivatalos információ viszont egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, valószínűleg azonban már csak idő kérdése, hogy további részleteket tudjunk meg az előkészületekről.

59 Kék Bogár  (2023)

akció | kaland | sci-fi

Jaime Reyes (Xolo Maridueña) egy mexikói gyökerekkel rendelkező fiatal amerikai, aki Texas állambeli El Pasóban él. Amikor egy nap hazaér az iskolából, felfedez egy furcsa kis... több»