A Paddington 3 forgatása jövőre kezdődik Londonban és Peruban.

Paddington mackó a héten kisebb szerepet játszott a királynőtől búcsúztatásában: plüssjátékokat (és lekváros szendvicseket) helyeztek ki a Királyi Parkokban, a BBC pedig hétfőn vetítette a Paddington 2-t.

A szerethető kismackó visszatér, a következő rész, a Paddington Peruban című film forgatása 2023-ban kezdődik Londonban és Peruban.

A híresztelések szerint  Ben Whishaw, Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters ésJim Broadbent is visszatér a folytatásban, de a történet részleteit egyelőre titok övezi. Azt mindenesetre tudni, hogy a forgatókönyvet Paul King írta, aki az első két filmet rendezte. Ezúttal az új rendező, Dougal Wilson veszi a kezébe az irányítást.

A könyvekben Paddington valóban visszatért a Peruba 1964-ben, amikor Lucy nagynénje 100. születésnapjának megünneplésére utazott, a hazaút során a hajón azt álmodta, hogy egy óriási keksz üldözi, és a hajóorvosnál keresett menedéket. Az persze kérdés, hogy ebből a történetből mennyit vesz majd át a produkció.

A Paddington 3 premierdátumát egyelőre nem jelentették be.

családi | fantasy | kaland | vígjáték

Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és... több»