A Mad Max: A harag útja útja egyik legizgalmasabb új arca kétségtelenül Furiosa volt, noha a karakter történetéről mindeddig nem sokat tudhattak meg a rajongók. George Miller valószínűleg ezt az űrt kívánja betölteni majd a Furiosaval, amelynek gőzerővel zajlanak az előkészületei.

Mint kiderült Charlize Theron nem tér vissza az előzménysztoriban, már csak az azért sem, mivel a egy sokkal fiatalabb Furiosat ismerhetünk meg majd a filmben, akit Anya Taylor-Joy alakít majd a produkcióban.

Mindezeken túlmenően a szereposztás kapcsán tovább izgalmas nevekkel szolgálhatunk, hiszen mint kiderült az Aquaman Fekete Mantaként ismert sztárja, Yahya Abdul-Mateen II is ott szerepet kap majd a történetben, és már csak hab a tortán, hogy Chris Hemsworth is a ott van a színészgárdában.

Egyelőre viszont nincsenek bővebb információk a Furiosa előkészületeivel kapcsolatban, mint ahogy az sem tudtható, pontosan mikor is kerülhet a mozikba a film, remélhetőleg azonban a közeljövőben gyakrabban is hallunk a projekt munkálatairól.