Pedofíliával való szimpatizálással vádolták meg a Marvel sztárját

Míg a Marvel legújabb filmje, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája hasít a mozikban, addig a film főszerepét alakító Simu Liu körül egy igencsak komoly botrány van kibontakozóban! Mondjuk a részleteket!

Történetesen egy régi Reddit bejegyzés került a felszínre ezúttal, amely igencsak kínos helyzetbe hozta a sztárt az elmúlt napokban. A bejegyzés és a hozzátartozó fiók ugyan azóta törlésre került, néhány korábbi posztot azonban sikerült “megmenteni”, majd arra is fény derült, hogy a törölt fiók csakugyan a színészhez tartozott egykor.

Az egyik leghevesebb reakciókat kiváltó bejegyzés még 2015-ből származik, amelyben Simu Liu a pedofiliával kapcsolatosan fejtette ki a véleményét. A színész állítása szerint a pedofília valójában azonos a homoszexualitással. Egy korábbi szerepe kapcsán végzett kutatást a pedofíliával kapcsolatban, amely szerinte a homoszexualitáshoz hasonlítható, egy olyan "szerep", amelyet az ember maga számára alkot meg, ez a megállapítása pedig megérthetőbbé tette ezeket a szerepköröket, állt mindez a bejegyzésben.

Mondani se kell, hogy mindezzel sokak ellenszenvét sikerült kivívni, így többek szerint Simu Liu gyakorlatilag a szimpátiáját fejezte ki a pedofilokkal szemben. A színész reagált a botránnyal kapcsolatban, miszerint ő egyáltalán nem a szimpátiáját fejezte ki, hanem saját maga számára próbálta újrafogalmazni a téma körül kialakult vitát.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Shang-Chit gyerekkora óta arra nevelték, hogy tökéletes harcos váljon belőle. Miután azonban azzal kénytelen szembesülni, hogy apja a rettegett Tíz Gyűrű bűnszervezet feje, a... több»