2019.06.19   szerző: hp   hozzászólások: 0

Most, hogy kiderült, Robert Pattinson alakítja a Denevérembert Matt Reeves Batman-szólófilmjében, újra a filmes fórumok központi kérdése lett, hogy ki volt a legjobb a szerepben. Most végre megvan a (végső ?) válasz!

Pont került az évtizedes vita végére: Ő minden idők legjobb BatmanjeA kép forrása: Digital Spy

Az egyik legnagyobb presztízsű filmes portál, a The Hollywood Reporter a saját kezébe vette az ügyet, hogy kiderüljön, ki minden idők legjobb Batmanje. Az általuk indított felmérésen öt színész közül választhattak a szavazók, beleértve Val Kilmert, Ben Afflecket, George Clooney-t, Michael Keatont és Christian Bale-t.

Több ezer szavazattal később végül a szavazatok 19 százalékának megszerzésével Christian Bale vitte el a prímet, aki a Christopher Nolan-féle, mára kultikus Sötét lovag-filmekben alakítottat az álarcos igazságtevő. A dobogó második fokát mindössze egy százalékkal lemaradva Michael Keaton szerezte meg George Clooney előtt. Az utolsó helyen Val Kilmer Batmanje végzett.

Ugyanebben a kérdőívben a legjobb Macskanőre is lehetett voksolni, itt azonban elég meglepő eredmény született, ugyanis 42 százalékkal Halle Berry húzta be az első pozíciót, azonban szintén csak egy százalékponttal maradt el tőle Michelle Pfeiffer, míg a rangsor Anne Hathaway-jel zárult.

Ami Joker illeti, Heath Ledger győzelme borítékolható volt, a voksolók 60 százaléka találta őt a legjobbnak.

Szerintetek melyik színész volt a legjobb Batman szerepében?