Ryan Reynolds igazán sűrű évet tudhat maga mögött, hiszen olyan filmekben szerepelt idén, mint a Halálos iramban: Hobbs és Shaw vagy a Six Underground – Hatan az alvilágból. De a 2020-as év sem lesz lazább a színész számára, mivel az aktuális forgatások mellett a mozikba kerül többek közt a Free Guy és a Különösen veszélyes bűnözők is. Nem beszélve a Sokkal több mint testőr 2.-ről, amely a minap pontos premierdátumot is kapott.

A 2017-es Sokkal több mint testőr története a világ legjobb testőréről és legfőbb ellenségéről, a világ legjobb bérgyilkosáról szólt. A komikumot és izgalmat pedig az szolgáltatta, hogy e két nemezist a közös ügy egy oldalra szólít. A film 2017 egyik nagy meglepetése volt, hiszen surranópályán vált sikeressé. Legalábbis a 30 millió dolláros költségekhez mérten a 177 millió dolláros bevételt azért már el lehet vaskos sikernek is könyvelni.

A folytatásban visszatérnek a fontosabb szereplők, így Ryan Reynolds mellett természetesen Samuel L. Jackson és Salma Hayek is. Mellettük is egész parádés színészgárdára lehet számítani: Morgan Freeman, Antonio Banderas, Richard E. Grant és Frank Grillo is szerepelni fog. A rendezői széket ezúttal is Patrick Hughes foglalta el, aki ismét Tom O'Connor forgatókönyvéből dolgozott. És, hogy mikor kerülhet a Sokkal több mint testőr 2. a mozikba? A legfrissebb hírek szerint e téren a készítők nem bíznak semmit sem a véletlenre. Az első rész 2017 augusztusában debütált, ami akkor eléggé bejött nekik. Most is így számolnak, így a film premierjére 2020. augusztus 28-án kerülhet majd sor.