Premierdátumot kaptak az új Mission Impossible-filmek

Tom Cruise sűrű évek elé néz: a Mission: Impossible - Utóhatás után ugyanis már biztosan érkezik a Mission: Impossible 7 és 8, ráadásul már a pontos premierdátumokat is tudjuk. A 7. részre 2021. július 23-án számíthatunk, a nyolcadik pedig egy évvel később, 2022. augusztusában érkezik.

A rendezői székbe ismét Christopher McQuarrie kerül majd, a főszereplő pedig természetesen ismét Cruise lesz.

Ezekkel a premierdátumokkal a színésznek lesz majd elég ideje arra, hogy letudja a Top Gun: Maverickvel járó hivatalos köröket – bemutatók, sajtókörutak és hasonlók -, és felkészüljön a forgatandó filmekkel járó fizikai megpróbáltatásokra.

Az 56 éves színész ugyanis még mindig szereti saját maga csinálni a kaszkadőrjeleneteket, és számíthatunk rá, hogy ez nem lesz majd máshogy a jövőben sem. Reméljük, hogy nem töri össze magát egyik film forgatása közben sem: a Top Gun folytatásában még vadászrepülőt is vezet, elvégre pilótát játszik. Arra azért nagyon kíváncsiak lennénk, hogy egy biztosítótársaság milyen szorzóval és havidíjjal vállalja a színész testi épségének biztosítását.

A lényeg: a tervek szerint a következő három évben minden nyáron látni fogjuk a színészt egy nagy költségvetésű és látványos akciófilmben.