A színész, aki a Jóbarátok ikonikus Joey Tribbiani-ának szerepében vált világszerte szupersztárrá, az elmúlt években többnyire távol tartotta magát a reflektorfénytől. Az 55 éves Matt LeBlancot a kaliforniai Encino városában, elintéznivalói közben kapta lencsevégre a Kristen Bell Tattoos twitter fiók.

A képen a Ralphs bevásárlószatyrait cipelte, és egy kék Ford pólót és farmert viselt a laza bevásárláshoz. A hollywoodi sztár visszafogottan viselkedett, szürke baseball sapkában és fekete napszemüvegben jelent meg.

Matt nemrég epikusan tért vissza a képernyőre, miután részt vett a Jóbarátok újraegyesülésén a társszereplőkkel, Jennifer Anistonnal, Matthew Perryvel, David Schwimmerrel, Lisa Kudrow-val és Courteney Cox-szal. A tavaly májusban sugárzott epizódban a Central Park-i banda felidézte a szeretett sorozatban eltöltött időt, és olyan pletykákat árultak el, amelyekről két évtizeden át nem tudhattunk semmit. (Megjegyzés: Még mindig nem vagyunk túl azon, hogy David és Jennifer titokban egymásba zúgott.)

A sorozat rajongói hamarosan még több kulisszatitkot hallhatnak majd, amikor Matthew kiadja régóta várt önéletrajzát, amely "szaftosnak" ígérkezik. "Annyi mindent írtak már rólam a múltban. Úgy gondoltam, itt az ideje, hogy az emberek halljanak rólam tőlem is." - írta a könyvről az Instagramon - "A csúcsok magasan voltak, a mélypontok mélyek. De túléltem, hogy elmondhassam a történetet, még ha néha úgy tűnt is, hogy nem fogom. És ez mind itt van."

A beszámolók szerint a Friends, Lovers and the Big Terrible Thing (Barátok, szeretők és a nagy borzalom) címet viselő memoár novemberben kerül a boltok polcaira, és a függőséggel folytatott harcát, valamint a Jóbarátok sztárjaival kapcsolatos gondolatait is részletezi.

"Matthew számára nem volt mindig rózsás az élet a Jóbarátok forgatásán és azon kívül sem" - mondta egy forrás az Us Weeklynek - "És Matt nem fogja szépíteni a nehezebb időket, amiken keresztülment a stábbal. Nem lesz pikáns vagy gonosz, csak teljesen őszinte" - tette hozzá a bennfentes - "De tekintve Matt életének természetét és tapasztalatait, ez garantálja, hogy hihetetlenül szaftos olvasmány lesz!"