A Star Wars: Az utolsó Jedik előtt mutatkozott be a Ragadozó városok trailere, a Universal most online is közzétette a beharangozót.

Megkapta első beharangozó előzetesét a jövő év egy nagy blockbuster esélyese, a Ragadozó városok. A produkció produceri teendőit Peter Jackson (A Gyűrűk Ura) látja el, míg a rendezői széket az elsőfilmes Christian Rivers foglalhatja el. Bár Rivers korábban még nem rendezett, nem ismeretlen számára a filmszakma, ugyanis Jackson állandó munkatársa volt storyboard rajzolóként, de A hobbit néhány akciójelenetét is ő forgatta. A Mortal Engines (Ragadozó városok) Philip Reeve négyrészes regénysorozatának első része.

A történet szerint évezredekkel azt követően, hogy a civilizáció megsemmisült, az emberiség adaptálódott az új világhoz, és az élet tovább fejlődött. A bolygót hatalmas mozgó városok szelik keresztbe, kíméletlenül elnyelve a kisebb városokat. Miután a London alsó szintjéről származó Tom Natsworthy megismerkedik egy veszélyes menekülttel, Hester Shaw-val, az élete gyökeresen megváltozik, és a túlélésért kell harcolnia. Két ellentétes karakter, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, azonban most együtt kell küzdeniük a jövőjükért.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Hugo WeavingStephen LangHera HilmarRobert Michael SheehanColin SalmonJoel Tobeck és Rege-Jean Page.

A Ragadozó városok jövő decemberben érkezik a hazai mozikba.