Rég osztotta meg ennyire az embereket egy film, mint Chris Pratt új sci-fije

Már elérhető az Amazon Prime műsorkínálatában Chris McKay filmje, A holnap háborúja, a hatalmas várakozás ellenére azonban úgy tűnik, hogy a film igencsak elhasalt a kritikusoknál.

“Ha lenne egy időgépem, akkor egész biztosan visszautaznék a múltba még azelőtt, hogy A holnap háborúját forgatni kezdenék, hogy elmondjam, mi is a probléma az elképzeléssel” - írja Barry Hertz a Globe and Mail magazintól, aki alighanem még finoman fogalmazott a kritikusok közül.

A legkeményebb megfogalmazás ugyanis a sci-fi műfaj “fagyasztott pizzájának” nevezte A holnap háborúját, amely a legjobb esetben is középszerűnek mondható, és amelynek főhőse is egy buta karakter.

“Nulla pont jár az eredetiségére” - írja meglehetősen velősen Kiko Martinez, a San Antonio Current szerzője, amelyhez kapcsolódóan szintén felmerült, hogy a film nem más, mint a Csillagközi invázió olcsó koppintása.

“Szóval millióknak kellett meghalniuk azért, hogy egy család megölelhesse egymást. Remek! “- jegyzi meg Michael Ward, a Should I See It magazintól.

A holnap háborúja egyébként 53 százalékos értékeléssel büszkélkedhet a kritikusok részéről Rotten Tomatoes portálon, a nézők azonban ennél jóval pozitívabban, 83 százalékra értékelték a produkciót.

akció | kaland | sci-fi | thriller

A futurisztikus háború kimenetele azon áll vagy bukik, hogy egy férfi képes-e szembenézni múltjának kísérteteivel. Az emberiség vesztésre áll az idegenekkel vívott harcban,... több»