Az elmúlt néhány év nem egészen úgy telt Johnny Depp számára, ahogyan azt vélhetően előzőleg eltervezte. Ahelyett, hogy a színészi karrierjét egyengethette volna tovább, rendszeresen a bíróságon kellett megjelennie, hogy tisztába tegyék az egykori felesége, Amber Heard által benyújtott, ellene szóló vádakat. Miután ez megtörtént és a bíróság kimondta, hogy a színésznő hamisan vádolta volt férjét, Johnny Depp is hozzálátott, hogy visszatérjen a régi kerékvágásba.

Talán nem mindenki tudja, de Johnny Depp a színészet mellett a zenében is otthonosan mozog. Olyannyira, hogy jelenleg is turnézik jó barátja, Jeff Beck oldalán. A 78 éves rocklegenda, aki nyolc alkalommal nyert Grammyt és kétszer is beválasztották a rock & roll halhatatlanjai közé, még 2016-ban ismerkedett meg a színésszel. Hamar megtalálták a közös hangot a zene és a kocsik iránti szenvedélyük által és jó barátokká váltak.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johnny Depp BR ???????? (@johnnydeppbrazilfc) által megosztott bejegyzés

2019 óta zenélnek együtt és miután megtartották első közös európai turnéjukat, most Amerikában teszik meg ugyanezt. Johnny Depp pedig jól láthatóan nagyon élvezi, hogy újra arra koncentrálhat, amire szeretne. A hétvégén New Yorkban adtak koncertet, amely előtt boldogan fotózkodott a rajongókkal. De a színpadon is elemében volt a beszámolók szerint.

Mindeközben a hírek szerint Amber Heard Spanyolországba költözött, ahol Mallorcán bérel egy luxusvillát. Ide vonult vissza a reflektorfény elől, hogy egy picit összeszedje magát. A helybéliek bár azonnal felismerték, nem zargatják, mivel egy kis faluban él, ahol senki sem üti bele az orrát mások dolgába. Egy helyi zöldséges mindenesetre adott egy interjút az El Mundo magazinnak, amelyben elmondta, hogy Amber Heard pontosan úgy viselkedik mint bárki más. Bevásárol magának, mindig előre köszön és nagyon udvarias.