Remake-t kap Robert De Niro 1988-ban megjelent kultikus filmje, az Éjszakai rohanás.

Martin Brest rendezése a megjelenést követően 81,6 millió dollárt hozott a konyhára, amely annak idején igencsak kiemelkedőnek bizonyult. Úgy tűnik, hogy az Universal stúdiónál szeretnék megismételni ezt a sikert, hiszen már gőzerővel zajlanak a produkció előkészületei.

Noha bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, annyi bizonyos, hogy a produceri teendőket Jesse Collins látja majd el, a forgatókönyvön pedig a Woke és  a  Brooklyn 99: Nem százas körzet írója, Aeysha Carr dolgozik.

Az új Éjszakai rohanás szereposztása egyelőre szintén nem ismert, Regina Hall viszont már biztosan hogy ott van a fedélzeten. A színésznő neve a legtöbbek számára a Horrorra akadva, a Girls Trip és a Support the Girls kapcsán lehet ismerős a legtöbbek számára.

Az utóbbi évek folyamán számos remake látott napvilágot, amelyek kisebb-nagyobb sikerrel tudtak csupán megfelelni a rajongói elvárásoknak, az Universal tehát nem kis kockázatot vállal az Éjszakai rohanás elkészítésével, így már most lehet szurkolni Jesse Collins csapatának.