Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
dailyfilmsan   2020. 02. 17.

legújabb vélemény

Egy átlagos akcióvígjáték. Mégis jóérzés végignézni. Vannak benne kisebb-nagyobb poénok de nem egy nagyon kiemelkedő alkotás. Talán kicsit művi és megrendezett hatása van de még így is tökre nézhető nem tudom lehet csak DeNiro teszi.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Robert DeNiro egyik legjobb filmje szerintem végig izgalmas és szórakoztató is. Vannak benne felejthetetlen jelenetek.


 
Deku   2017. 10. 23.

Nem is lett rossz mint ahogy azt első ránézésre gondoltam volna róla. Azonban akadt benne jó pár lejtő ami miatt csak ezt érzi az ember. Szerencsére az ilyet is könnyebben beveszi a gyomrom.

 
Yosihiro   2019. 06. 01.

Éjszakai rohanás

Remek Robert de Niro film. Ezt látni kell. A film története is remek hiszen az izgalom humor mellet ott van a lelkiismeret és az érzelem is. A színészek közül mindenképpen R. Niro kell kiemelni aki ebben a filben egyik legjobb alakítását játsza szerintem. A cselekmények sorozat pörgössé teszi filmet bár van benne egy ksi lassítás de összességében egy jó ritmusú filmet kapunk. A kezdés is tökéletes már az elsö kockáktól lehet tudni hogy ez nem egy unalmas film. A film képi vágásai is azt hiszem remekül sikerültek és a zenei aláfestéssel sem volt semmi gond. A változatos karakterek megjelenése és az hogy az FBI elött járnak az mindenképp egy olyan helyzetet teremt ami a nézök számára mindig pozitívum. Talán a szerelem ami hiányzik ebböl az alkotásból bár igazából egy nöi szereplö megjelenése szerintem még jobban feldobta volna a filmet. Összeégében egy kíválló rendezésü és kíválló szerplöi alakításokkal teli filmet kapunk ami történetben képben hangban remek. Én biztos újra megnézem mjad és csak ajánlani tudom mindenkinek.. Üdv Yosi

 
sabnock666   2019. 09. 08.

Hihetetlen jó kis akciómozi,de az abszolúte NO1 nálam Robert De Niro,aki a hátán viszi az alkotást. Remek akció jelenetek,jó poénok,és pontos,precíz snittek,és vágások,kifejezetten jó zenei aláfestésekkel tarkítva. Ajánlott kategória.

Joe Pantoliano
Robert De Niro
Yaphet Kotto
Charles Grodin
John Ashton
Robert De Niro
Charles Grodin
Robert De Niro
Charles Grodin
Dennis Farina
Robert De Niro
Yaphet Kotto
 
Nem fogják az orrunk elé tolni az "ezeket a filmeket feltétlenül látnod kell" listákon, de ha a buddy comedyk etalonját keressük, aligha találunk nála jobbat.
8/10 több»

A film összbevétele 81 613 606 dollár volt (imdb.com).

 

Bruce Willis esélyes volt Jonathan Mardukas szerepére.

(dailyfilmsan)
 

Charles Grodin szerint ennek a filmnek a forgatókönyve a legjobb, amit valaha olvasott.

(dailyfilmsan)
 

Robert De Niro fejvadászokkal töltött pár napot a szerepre való felkészülés részeként.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.