80% 272 szavazat
Éjszakai rohanás

Éjszakai rohanás

Midnight Run
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
18
Szereplők (18)
16
Képek (16)
2
Videók (2)
10
Érdekességek (10)
2
Díjak (2)
1
Filmkritika (1)
7
Cikkek (7)
Fórum
Joe Pantoliano
Robert De Niro
Yaphet Kotto
Charles Grodin
John Ashton
Robert De Niro
Charles Grodin
Robert De Niro
Charles Grodin
Dennis Farina
Robert De Niro
Yaphet Kotto

FILMINFÓ

Jack Walsh, az egykori chicagói zsaru össze van bilincselve Jonathan Mardukas-szal. Mardukas, a lelkiismeretes könyvelő 15 millió dollárt tulajdonított el egy cégtől, amikor megtudta, hogy az a maffia tulajdonában van. A könyvelő fejére 100000 dolláros jutalmat írtak ki, s persze Walsh nem engedni, hogy bárki is elorrozza tőle ezt az óriási összeget. Az út New Yorkból Los Angelesbe repülőn 5 nyugodt óra, ám a több mint különös páros öt, kalandokban, izgalmakban, feszültségben igencsak bővelkedő nap alatt éri el úti célját.

Rendező: Martin Brest
Író: George Gallo
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1989.05.11.
 
2020.02.17 dailyfilmsan

legújabb vélemény

Egy átlagos akcióvígjáték. Mégis jóérzés végignézni. Vannak benne kisebb-nagyobb poénok de nem egy nagyon kiemelkedő alkotás. Talán kicsit művi és megrendezett hatása van de még így is tökre nézhető nem tudom lehet csak DeNiro teszi.

0
 
2018.01.20 mamiéstöti2

Robert DeNiro egyik legjobb filmje szerintem végig izgalmas és szórakoztató is. Vannak benne felejthetetlen jelenetek.

0
 

Hihetetlen jó kis akciómozi,de az abszolúte NO1 nálam Robert De Niro,aki a hátán viszi az alkotást. Remek akció jelenetek,jó poénok,és pontos,precíz snittek,és vágások,kifejezetten jó zenei aláfestésekkel tarkítva. Ajánlott kategória.

0
 
2019.06.01 Yosihiro

Éjszakai rohanás

Remek Robert de Niro film. Ezt látni kell. A film története is remek hiszen az izgalom humor mellet ott van a lelkiismeret és az érzelem is. A színészek közül mindenképpen R. Niro kell kiemelni aki ebben a filben egyik legjobb alakítását játsza szerintem. A cselekmények sorozat pörgössé teszi filmet bár van benne egy ksi lassítás de összességében egy jó ritmusú filmet kapunk. A kezdés is tökéletes már az elsö kockáktól lehet tudni hogy ez nem egy unalmas film. A film képi vágásai is azt hiszem remekül sikerültek és a zenei aláfestéssel sem volt semmi gond. A változatos karakterek megjelenése és az hogy az FBI elött járnak az mindenképp egy olyan helyzetet teremt ami a nézök számára mindig pozitívum. Talán a szerelem ami hiányzik ebböl az alkotásból bár igazából egy nöi szereplö megjelenése szerintem még jobban feldobta volna a filmet. Összeégében egy kíválló rendezésü és kíválló szerplöi alakításokkal teli filmet kapunk ami történetben képben hangban remek. Én biztos újra megnézem mjad és csak ajánlani tudom mindenkinek.. Üdv Yosi

0
 
2017.10.23 Deku

Nem is lett rossz mint ahogy azt első ránézésre gondoltam volna róla. Azonban akadt benne jó pár lejtő ami miatt csak ezt érzi az ember. Szerencsére az ilyet is könnyebben beveszi a gyomrom.

0

A film összbevétele 81 613 606 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Bruce Willis esélyes volt Jonathan Mardukas szerepére.Szerző: dailyfilmsan

#2
 

Charles Grodin szerint ennek a filmnek a forgatókönyve a legjobb, amit valaha olvasott.Szerző: dailyfilmsan

#3
 

Robert De Niro fejvadászokkal töltött pár napot a szerepre való felkészülés részeként.Szerző: dailyfilmsan

#4
 

Charles Grodinnak heges lett a keze az igazi bilincs miatt, amelyet a film nagy részében viselnie kellett.Szerző: dailyfilmsan

#5
 
Értékelés: 8/10
(2016. 11. 27.)
Nem fogják az orrunk elé tolni az "ezeket a filmeket feltétlenül látnod kell" listákon, de ha a buddy comedyk etalonját keressük, aligha találunk nála jobbat.
8/10 Több