Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
80

Éjszakai rohanás

(Midnight Run)
 
Deku  2017. 10. 23.

Nem is lett rossz mint ahogy azt első ránézésre gondoltam volna róla. Azonban akadt benne jó pár lejtő ami miatt csak ezt érzi az ember. Szerencsére az ilyet is könnyebben beveszi a gyomrom.

 
Sniper  2015. 07. 21.

Jó kis film, az egyik kedvencem. Szórakoztató és vicces és könnyed.

 
csenge  2016. 01. 31.

Az egyik legjobb akcióvígjáték. Szeretem a humorát, szeretem a két főszereplőjét. Habár a sztori nem mond sokat, de a kivitelezés nagyon jól sikerült.

 
Aranyhal  2015. 08. 05.

Egyedülálló film, ami végig pörgős és leköti az ember figyelmét. Nem egy sablonos sztori, nem kiszámítható. Érdekes, ötletes sztori, profi rendezés és színészi alakítás!

Joe Pantoliano
Robert De Niro
Yaphet Kotto
Charles Grodin
John Ashton
Robert De Niro
Charles Grodin
Robert De Niro
Charles Grodin
Dennis Farina
Robert De Niro
Yaphet Kotto
Smoking Barrels: Éjszakai rohanás
Nem fogják az orrunk elé tolni az "ezeket a filmeket feltétlenül látnod kell" listákon, de ha a buddy comedyk etalonját keressük, aligha találunk nála jobbat.
8/10
 

Alonso Mosely napszemüvege egy Porsche Design Carrera P8478-as modell, érdekességként a szintén Martin Brest által rendezett Beverly Hills-i zsaru filmben is ilyent visel a főszereplő.

(ignisbubu)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 96%-os értékelést kapott 45 kritika alapján.

(Bogi87)
 

Martin Brest (a rendező) feltűnik egy cameo-szerepben: Ő a jegyeladó, aki megkérdezi Marvintól, hogy dohányzó vagy nem dohányzó helyre kéri-e a jegyét.

(phanzetomox)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.