Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
dailyfilmsan   2020. 02. 17.

legújabb vélemény

0

Egy átlagos akcióvígjáték. Mégis jóérzés végignézni. Vannak benne kisebb-nagyobb poénok de nem egy nagyon kiemelkedő alkotás. Talán kicsit művi és megrendezett hatása van de még így is tökre nézhető nem tudom lehet csak DeNiro teszi.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

0

Robert DeNiro egyik legjobb filmje szerintem végig izgalmas és szórakoztató is. Vannak benne felejthetetlen jelenetek.


 
Deku   2017. 10. 23.

0

Nem is lett rossz mint ahogy azt első ránézésre gondoltam volna róla. Azonban akadt benne jó pár lejtő ami miatt csak ezt érzi az ember. Szerencsére az ilyet is könnyebben beveszi a gyomrom.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 08.

0

Hihetetlen jó kis akciómozi,de az abszolúte NO1 nálam Robert De Niro,aki a hátán viszi az alkotást. Remek akció jelenetek,jó poénok,és pontos,precíz snittek,és vágások,kifejezetten jó zenei aláfestésekkel tarkítva. Ajánlott kategória.

 
Yosihiro   2019. 06. 01.

0
Éjszakai rohanás

Remek Robert de Niro film. Ezt látni kell. A film története is remek hiszen az izgalom humor mellet ott van a lelkiismeret és az érzelem is. A színészek közül mindenképpen R. Niro kell kiemelni aki ebben a filben egyik legjobb alakítását játsza szerintem. A cselekmények sorozat pörgössé teszi filmet bár van benne egy ksi lassítás de összességében egy jó ritmusú filmet kapunk. A kezdés is tökéletes már az elsö kockáktól lehet tudni hogy ez nem egy unalmas film. A film képi vágásai is azt hiszem remekül sikerültek és a zenei aláfestéssel sem volt semmi gond. A változatos karakterek megjelenése és az hogy az FBI elött járnak az mindenképp egy olyan helyzetet teremt ami a nézök számára mindig pozitívum. Talán a szerelem ami hiányzik ebböl az alkotásból bár igazából egy nöi szereplö megjelenése szerintem még jobban feldobta volna a filmet. Összeégében egy kíválló rendezésü és kíválló szerplöi alakításokkal teli filmet kapunk ami történetben képben hangban remek. Én biztos újra megnézem mjad és csak ajánlani tudom mindenkinek.. Üdv Yosi

 
Aranyhal   2015. 08. 05.

0

Egyedülálló film, ami végig pörgős és leköti az ember figyelmét. Nem egy sablonos sztori, nem kiszámítható. Érdekes, ötletes sztori, profi rendezés és színészi alakítás!

 
Sniper   2015. 07. 21.

0

Jó kis film, az egyik kedvencem. Szórakoztató és vicces és könnyed.

Galéria (16)

Joe Pantoliano
Robert De Niro
Yaphet Kotto
Charles Grodin
John Ashton
Robert De Niro
Charles Grodin
Robert De Niro
Charles Grodin
Dennis Farina
Robert De Niro
Yaphet Kotto

Videók (2)

A film összbevétele 81 613 606 dollár volt (imdb.com).

 

Bruce Willis esélyes volt Jonathan Mardukas szerepére.

(dailyfilmsan )
 

Charles Grodin szerint ennek a filmnek a forgatókönyve a legjobb, amit valaha olvasott.

(dailyfilmsan )
 

Robert De Niro fejvadászokkal töltött pár napot a szerepre való felkészülés részeként.

(dailyfilmsan )
 

Charles Grodinnak heges lett a keze az igazi bilincs miatt, amelyet a film nagy részében viselnie kellett.

(dailyfilmsan )
 

A bokszjelenet – ahol Jack Walsh (Robert De Niro) és John Mardukas (Charles Grodin) megvitatják, hogy lehetnek-e valaha is barátok – szinte teljes egészében improvizáció.

(dailyfilmsan )
 

Alonso Mosely napszemüvege egy Porsche Design Carrera P8478-as modell, érdekességként a szintén Martin Brest által rendezett Beverly Hills-i zsaru filmben is ilyent visel a főszereplő.

(ignisbubu)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 96%-os értékelést kapott 45 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A helikopter, amivel Mosely repül egy MD 500-as.

(VFTS)
 

A filmet az alábbi helyszíneken forgatták: Arizona, Chicago, New York, Los Angeles, Michigan, Manhattan, Las Vegas, Idaho és Új-Zealand.

(VFTS)
 
Nem fogják az orrunk elé tolni az "ezeket a filmeket feltétlenül látnod kell" listákon, de ha a buddy comedyk etalonját keressük, aligha találunk nála jobbat.
8/10 több»