Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Terminátor6   2018. 02. 26.

Érdekes módon ez a film nagyon megosztja az embereket, pedig annak idején nagyon is sikeres volt, és a kritika is pozitívan fogadta. Először is le kell szögezni, hogy ki mit vár el egy akciófilmtől. Én megelégszem két dologgal is: ne legyen unalmas a film és jók legyenek az akciók. Ezeket a Vesszőfutás nem szegi meg, sőt, ahhoz képest, hogy 77-ben járunk rohadt jól néz ki a film. Ezenkívül kitűnő színészek segítik a filmet, lásd Eastwood, Sondra Locke , Pat Hingle. A zene is ellett találva, és amit lehet azt rommá lőnek a filmben (szó szerint) . Több mint kiváló film, mely azért hibáktól nem mentes, de egy rendkívül szórakoztató mozi. Megérdemel 85%-ot .

 
HereUR   2018. 10. 22.
Egy igazi klasszikus, tele néhány logikátlansággal A vesszőfutás

Bizony nem mai film ez már. Megvan DVD-n, többször is megnéztem magyar szinkronnal. És most kijött a felújított FullHD verzió, ez adta az újabb apropót, hogy még egyszer megnézzem, de most már az eredeti angol hanggal. Régi kedvencem ez a film, Clint és Sondra remek páros, hitelesen nyúzzák egymás idegeit. Bár a film megítélése tényleg vegyes, sokan szeretik, sokan meg utálják. A bátyám is azt mondta egyszer, hogy ő ki nem állhatja az Eastwood filmjeit. Nem is tudja mit veszít ezzel a hozzáállással. Cselekményleírást tartalmazhat: Talán a műfaji besorolás miatt nem tudják egyesek hova tenni ezt a filmet. Eredetileg az akció, a krimi és a thriller skatulyába tették be a különböző filmes portá... több»

Clint Eastwood
Sondra Locke
Clint Eastwood
Clint Eastwood
Sondra Locke
Clint Eastwood
Clint Eastwood
Clint Eastwood
Sondra Locke
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.