Donald Trump cáfolta Chris Columbus, a Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban rendezőjének állításait, miszerint voltaképpen erőszakkal került az 1992-es filmbe.

Trump a közösségi médiában kijelentette, hogy cameója valójában hozzájárult a film sikeréhez. Megemlítette, hogy a filmkészítők kitartóan kérték a szereplését, annak ellenére, hogy nagyon elfoglalt volt, és kezdetben vonakodott.

A rendező, Columbus korábban kifejtette, hogy bár a Plaza Hotelben kellett forgatniuk, amely akkoriban Trump tulajdonában volt, Trump a forgatási helyszín használatának feltételeként követelte, hogy szerepeljen a filmben. Columbus beleegyezett Trump feltételébe, miután kifizette a Plaza Hotelben való forgatáshoz szükséges díjat.

Amikor a filmet először vetítették, a közönség ujjongott Trump megjelenésekor, ami arra késztette Columbust, hogy úgy döntsön, megtartja a jelenetet. Ennek ellenére a rendező azt állítja, hogy Trump "erőszakkal jutott be a filmbe".

családi | kaland | vígjáték

Újra megismétlődnek a két évvel korábbi események, csakhogy Kevin most New Yorkban kénytelen egyedül tölteni a karácsonyi ünnepeket. A fiú belopózik a Plaza Hotelbe, ahol... több»