Robert Downey Jr. a John Wick 5-ben?

Noha egyelőre nem került hivatalosan megerősítésre, hogy elkészül a John Wick: 5. felvonás, egy korábbi interjúban pedig maga Keanu Reeves is elmondta, hogy egy időre kispadra ültetik a sztorit, most azonban a franchise egy másik oszlopos tagja dobott be egy izgalmas témát ezzel kapcsolatban.

Chad Stahelski egy friss interjúban ugyanis elmondta, kiket is tudna elképzelni a John Wick univerzumban, és mondani se kell, hogy ezzel alaposan sikerült felborzolni a kedélyeket. “A lista hosszú, az élen ott van Cillian Murphy, nagy rajongója vagyok a Birmingham bandája sorozatnak, tökéletesen illeszkedne a filmbe. Talán Colin Farrell, Charlize Theron, miután láttam az Atomszőkét, arra gondoltam, ezt ‘meg kell csinálni’. Michelle Yeoh-val pedig dolgoztam együtt még a reklámszakmában. Azóta is arról álmodom, hogy egyszer újra együtt dolgozunk” - mondta Stahelski.

“Néhányan ezek közül a srácokkal közül igazi varázslatot tudnánk teremteni, ölni tudnék a lehetőségért, hogy így együtt dolgozhassak velük. Ha Robert Downey Jr. most itt lenne, biztos vagyok benne, hogy jól kijönnénk egymással” - tette hozzá Stahelski.

Persze mindez egyelőre csupán ábrándozás a rendező részéről, Reeves mindenesetre a Ballerina című spin-off sorozatban teszi majd újra tiszteletét a franchise-ban.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»