Robert Pattinson gusztustalannak nevezte az Alkonyatot

Bár a rajongókat egy kissé megosztotta, hogy Robert Pattinson kapta a Matt Reeves rendezésében bemutatott Batmanben Bruce Wayne szerepét, ennek ellenére a filmet hatalmas várakozások előzték meg.

Nem kis teher nehezedett Pattinson vállára, akit jobbára még ma is az Alkonyat szériában nyújtott szerepével azonosítanak. A fiatal színész Edward Cullent, a közel 100 éves vámpírt alakította a történetben, aki beleszeret egy 17 éves gimnazista lányba.

Sok éve már, hogy véget ért a filmszéria, amelyet annak idején hatalmas rajongás övezett, mostanra azonban mintha teljesen elült volna ez a hullám. Egy ilyen időtávlatból talán azt gondolhatnánk, Pattinson is másként tekint karrierjének ezen pontjára, ám nagyon úgy tűnik, hogy a véleménye az Alkonyat filmekről a mai napig ugyanaz, mint évekkel korábban.

“Már az Alkonyat előtt is fura dolgokat csináltam. De az igazság az, hogy mindig is azt gondoltam, hogy ezek a filmek nagyon furák. Lényegében a marketing az, ami mainstreammé tette, hogy ez egy ‘gyönyörű és romantikus utazás’. Nem, nem az. Egyszerűen gusztustalan” - nyilatkozta az IndieWire magazinnak egy korábbi interjújában Pattinson.

Noha Pattinson legutóbb A világítótoronyban mutathatta meg igazi színészi tehetségét, mindezek ellenére még mindig némi bizalmatlanság övezte a képregény rajongók körében, hogy megkapta a 2021-ben mozikba kerülő Batman címszerepét. Valószínűleg ez a bizalmatlanság végleg megszűnt.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»