2020.08.10   szerző: GGS   hozzászólások: 0

Mint ismert, Robert Pattinson a következő hónapokban két igazi sikervárományos akció-thrillerben is főszereplőként látható majd a mozivásznon (vagy valamelyi streaming szolgáltatónál, ha nagyon nem akarna beindulni újra a moziipar). Természetesen a Tenetről és a The Batmanről van szó. E két film kapcsán most egy érdekes sztori látott napvilágot.

NA The Batman  (2021)

A Tenet forgatása már javában zajlott Christopher Nolan vezénylése alatt, amikor elkezdődtek meghallgatások és a casting a Matt Reeves féle The Batman főszerepére. Erre hivatalos volt Robert Pattinson is, ám erről akkor még nem beszélhetett nyíltan senkivel.

Amikor eljött a meghallgatása napja, odaállt Christopher Nolan elé, és mivel jobb nem jutott eszébe, családi vészhelyzetre hivatkozott a távozását illetően. Ám számításai nem igazán jöttek be, ugyanis a rendező egyből visszakérdezett: „A The Batman meghallgatására mész, nem igaz?”

Arról nincs hír, hogy ez a szituáció befolyásolta-e kettejük viszonyát vagy sem, de vélhetően azzal Christopher Nolan is tisztában volt, hogy egy ilyen lehetőséget aligha szabad kihagynia bármelyik színésznek. És végül is megértőnek bizonyult, hiszen Robert Pattinson eljutott a meghallgatásra és ott elég jól szerepelt ahhoz, hogy ma már ő legyen a következő Denevérember.

A hírek szerint egyébként a Tenet forgatása során rengeteget tanult, tapasztalatait pedig fel tudja használni a szuperhősmoziban is. Egyrészt fizikálisan rengeteget erősödött a sok akciójelenet felvétele során. Másrészt egy autós üldözéses jelenet felvétele alkalmával a vezetési képességein is sokat csiszolt.