Robert Pattinson hazudott Christopher Nolannek

Mint ismert, Robert Pattinson lesz a következő Batman, de mi köze ennek a Tenethez, és miért kellett a színésznek hazudnia a film forgatásán?

A Tenet forgatása már javában zajlott Christopher Nolan vezénylése alatt, amikor elkezdődtek meghallgatások és a casting a Matt Reeves féle Batman főszerepére. Erre hivatalos volt Robert Pattinson is, ám erről akkor még nem beszélhetett nyíltan senkivel.

Amikor eljött a meghallgatása napja, odaállt Christopher Nolan elé, és mivel jobb nem jutott eszébe, családi vészhelyzetre hivatkozott a távozását illetően. Ám számításai nem igazán jöttek be, ugyanis a rendező egyből visszakérdezett: „A Batman meghallgatására mész, nem igaz?”

Arról nincs hír, hogy ez a szituáció befolyásolta-e kettejük viszonyát vagy sem, de vélhetően azzal Christopher Nolan is tisztában volt, hogy egy ilyen lehetőséget aligha szabad kihagynia bármelyik színésznek. És végül is megértőnek bizonyult, hiszen Robert Pattinson eljutott a meghallgatásra és ott elég jól szerepelt ahhoz, hogy ma már ő legyen a következő Denevérember.

A hírek szerint egyébként a Tenet forgatása során rengeteget tanult, tapasztalatait pedig fel tudja használni a szuperhősmoziban is. Egyrészt fizikálisan rengeteget erősödött a sok akciójelenet felvétele során. Másrészt egy autós üldözéses jelenet felvétele alkalmával a vezetési képességein is sokat csiszolt.

De, hogy ezekből mennyit fog tudni kamatoztatni Batmanként, azt csak jövőre tudjuk meg.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»