Kit Harington (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) a ScreenRantnek adott interjújában, miközben új filmjét, a Blood for Dustot reklámozta, elárulta, hogy a korábban sokat emlegetett Trónok harca-spinoff, amely Havas Jonra fókuszál, már nincs fejlesztés alatt az HBO-nál.

A 2022 júniusában bejelentett projekt, amelyben Harington újra eljátszotta volna ikonikus szerepét, alaposan felcsigázta a rajongókat, a színész azonban most lehűtötte a kedélyeket, és elárulta, hogy nem tudtak olyan meggyőző történetet találni, amiért mindannyian lelkesedtek volna, így egyelőre a projekt félretétele mellett döntöttek, de a jövőbeni újbóli visszatérés lehetősége továbbra is nyitva áll.

A spin-off a tervek szerint Jon Snow kalandjait követte volna nyomon a Trónok harca fináléja, a száműzetése után.

Bár ez a projekt egyelőre befulladt, a Trónok harca univerzum tovább bővül az HBO-n, ugyanis a Sárkányok háza idén nyáron visszatér a második évaddal, és már készül az A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight címmel.

akció | krimi | thriller

Cliff rendkívül szorult anyagi helyzetben van, így végül beadja a derekát, hogy régi barátjával, a fegyverkereskedelemből élő Ricky-vel egy közös balhét csináljanak. Cliff... több»