Ryan Gosling és Harrison Ford legviccesebb interjújával nem lehet betelni (videó)

A promóciós interjúknak bevett gyakorlata van, de néha előfordul, hogy egyáltalán nem a terv szerint alakulnak...

Ryan Gosling és Harrison Ford például olyan interjút adtak, amilyenre még sokáig emlékezni fog, aki látta!

2017-ben a Szárnyas fejvadász 2049 népszerűsítése érdekében adott egyik interjú esetében Ryan Gosling és Harrison Ford nagyon is eltértek a megszokottól. Ez alatt a néhány perc alatt a két sztárnak lehetetlen volt elnyomnia a nevetést.

Miért is vicces ez a Goslinggal és Forddal a This Morning című brit tévéműsornak adott interjú? Egész egyszerűen azért, mert a két színész egy teljesen őrült újságíróba botlott bele!

Már az interjú elejétől kezdve megvan az alaphang. Amikor Ryan Gosling megkérdezte Alison Hammondot, hogy rajong-e az első Szárnyas fejvadászért, az újságírónő zavarba ejtő természetességgel válaszolta, hogy soha nem látta a filmet! A továbbiakban pedig mindenféle vicceket dobott be és a Blade Runner világától távol álló megjegyzéseket tett.

A Ryan Gosling pulóveréről szóló WTF-interjú során Gosling teljesen elragadtatta magát, és végül kinyitott egy kis üveg whiskyt, és belekortyolt. Ennyire valószínűtlen volt a pillanat, amelyet többször is kitörő, ragadós nevetés szakított meg mindhárom szereplő részéről!

"Micsoda napkezdés" - zárta az interjút Harrison Ford, akit szintén ritkán láthattunk ennyire felszabadultnak.

Már csak ezért is megéri ez a nem mindennapi interjú!