Ryan Goslinggal és Chris Evansszel jön a Netflix legdrágább filmje a Bosszúállók rendezőitől

Jelenleg a Tyler Rake: A kimenekítés tekinthető a Netflix történetének legdrágább filmjének, de ezt a titulust már nem sokáig mondhatja magáénak. A hírek szerint ugyanis a Netflix egy gigantikus projektet igyekszik tető alá hozni, amellyel egy új franchise beindításának első lépését tennék meg.

Az új film a The Gray Man címet viseli és Mark Greaney regénysorozatán alapul. A történet egy egykori és egy aktív CIA-ügynök egész világon átívelő macska-egér játszámájáról szól.

A filmet a Marvel moziverzumban már többszörösen bizonyított Russo-testvérek fogják elkészíteni, vagyis Joe Russo és Anthony Russo felelős a forgatókönyvért, a produceri feladatokért és a rendezésért is. A forgatókönyvet egyébként Christopher Markus és Stephen McFeely dolgozta át kissé.

A két főszereplő megformálását sem akármilyen hollywoodi sztárokra bízzák. A volt CIA-ügynököt, Gentryt a ból és megannyi más moziból ismert Ryan Gosling alakíthatja majd. Az őt üldöző Lloyd Hansen ügynököt pedig mindenki kedvenc Amerika kapitánya, Chris Evans keltheti életre.

A tervek szerint a forgatás januárban rajtolhat el Los Angelesben, majd folytatódhat a világ több pontján is. A hírek szerint a Netflix történetének legnagyobb költségvetését biztosítja majd a filmnek, hiszen nem kevesebb, mint 200 millió dollárt költ a projektre. De a cél sem kicsi, mivel a James Bond franchise-hoz hasonló méretű brandet szeretnének az évek során építeni.