80 Deadpool 2  (2018)

Ryan Reynolds Hollywood egyik leglazább, de a botrányokat messziről elkerülő sztárja. Gondos édesapa hírében áll, színészként és producerként is komoly sikereket ért el, a magánélete rendezett, nem mellesleg tető alá hozta az ő nevével fémjelzett mozifilmes Deadpool franchise-t, mostantól pedig egy szeszgyár igazgatója.

Ryan Reynolds megvásárolta a portlandi székhelyű Aviation Gin céget. A társaság egy Twitter-posztban köszöntötte új tulajdonosát, melyet Ryendols sem hagyott válasz nélkül, és a tőle megszokott humorral támasztotta alá új pozícióját:

"A showbiznisz és az alkohol hosszú, de katasztrofálisnak egyáltalán nem nevezhető házasságának jegyében boldogan jelentem be, hogy egy gin vállalat büszke tulajdonosa lettem ... #AviationGin" - áll a bejegyzésben.

A cég közleménye szerint a színész aktív szerepet fog játszani a vállalat napi szintű üzleti tevékenységében, különös tekintettel a kreatív folyamatokra.

A színész nem sokkal később egy fotót (odafent láthatjátok) is megosztott magáról, melyhez ismét egy frappáns megjegyzést mellékelt:

"Ezen a fotón semmi nem az enyém. Kivéve azt a gin céget."

Nem Reynolds az első híresség, aki megfordult az Aviation körül. Joe Montana focista korábban befektetőként volt jelent a vállalatban, de 2013-ban kiszállt.

Ryan Reynolds új filmje, a Deadpool 2 május 17-től a hazai mozikban!

 

I own nothing in this photo. Except that gin company. @aviationgin

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

Febr 21., 2018, időpont: 6:00 (PST időzóna szerint)