A 2017-ben mozikba került Sokkal több mint testőr hatalmasat szólt a mozikban, összességében mind a nézők, mind pedig a kritikusok is szerették, így nem is kellett sokáig várni a bejelentésre, hogy folytatást kap a film.

Az utóbbi időszakban azonban meglehetősen csendes volt a produkció háza tája, noha az már jó ideje tudható volt, hogy Salma Hayek is a fedélzeten van Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson mellett, ráadásul Antonio Banderas is csatlakozott a stábohoz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Because of the confinement the release of HWB has been postponed to the summer of 2021. I’m kind of bummed because I can’t wait for you all to see it. Por la cuarentena, el estreno de Hitman’s Wife’s Bodyguard, se movió al próximo verano. Que lastima porque muero de ganas de que lo vean. #HitmansWifesBodyguard @samuelljackson @vancityreynolds @imdb

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés, Jún 10., 2020, időpont: 11:22 (PDT időzóna szerint)

Bár szinopszis egyelőre nem igazán ismer, annyi bizonyos, hogy az eredeti cím, a The Hitmans Wife bodyguard sokatmondóan arra irányítja a figyelmet, hogy Kincaid felesége, Sonia sokkal nagyobb szerephez jut majd a folytatásban.

A film első posztere ugyan megérkezett, amelyet maga Salma Hayek tett közzé hivatalos instagram profilján, a premierre azonban egy ideig még várniuk kell a nézőknek, hiszen várhatóan leghamarabb 2021. augustusában landol majd a mozikban a Sokkal több mint testőr 2.