A színésznő karaktere nem csak a filmvásznon táplált gyengéd érzelmeket Keanu Reeves, iránt a Féktelenül című filmben.

A kamerák előtt gyakran születnek szerelmek, de általában a viszonzatlanokról kevesebbet tud meg a nyilvánosság. Ellen DeGeneres műsorában most Sandra Bullock vallott egy korábbi esetről, melynek másik főszereplője a Féktelenül című akciófilm-béli partnere volt.

Az Oscar-díjas színésznő a csütörtöki The Ellen DeGeneres Show vendége volt legújabb filmje, a Netflixen debütáló Bird Box (Madarak a dobozban) című horror kapcsán, de természetesen az interjú során pályafutása korábbi munkái is szóba kerültek, köztük az 1994-es sikerprodukció, a Féktelenül, mely beindította Bullock pályáját.

"Emlékszem, milyen édes és jóképű volt Keanu Reeves," - mesélte DeGeneresnek. "Nagyon nehéz volt komolyan vennem a munkát mellette" - tette hozzá.

Bullock legújabb filmjében egy édesanyát alakít, akinek bekötött szemmel kell két gyermekét egy biztonságos helyre menekítenie. A további szerepeket olyan színészek alakítják, mint John MalkovichSarah PaulsonJacki WeaverTed HollisTrevante Rhodes és Rosa Salazar, míg a rendezői széket Susanne Bier foglalhatta el.